Sport

2012.11.28. 20:47

Magyar Kupa: DVTK vs. Bp. Honvéd - Edzői nyilatkozatok

"<em>Az első játékrészben nem játszottunk jól, igaz, olyan nagyon jól a másodikban sem</em>" - nyilatkozta Szentes Lázár a Diósgyőri VTK Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágója után.

"Az első játékrészben nem játszottunk jól, igaz, olyan nagyon jól a másodikban sem" - nyilatkozta Szentes Lázár a Diósgyőri VTK Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágója után.Szentes Lázár (Diósgyőri VTK): – Amivel elégedetlen vagyok, az az eredmény, mert kikapni mindig rossz. Nyilván az első félidőben a gól végleg eldöntött mindent. Az első játékrészben nem játszottunk jól, igaz, olyan nagyon jól a másodikban sem, de ekkor legalább már helyzeteink voltak, amelyeket viszont kihagytunk.

Marco Rossi (Budapest Honvéd): – Az első mérkőzésen jelentős előnyre tettük szert, és ez sokat számított. Az első félidőben jobban játszottunk, és bár a DVTK sok játékosát pihentette, de nálunk sem tudott mindenki pályára lépni sérülések miatt. Jó meccs volt, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, viszont a továbbjutásnak örülök.


A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd együttesét fogadta szerdán 18 órától az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!