Sport

2012.11.21. 20:58

Magyar Kupa: Bp. Honvéd vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"Sok mindenre számítottam, de erre nem" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a DVTK kispesti Magyar Kupa vendégszereplése után.

"Sok mindenre számítottam, de erre nem" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a DVTK kispesti Magyar Kupa vendégszereplése után.Marco Rossi (Budapest Honvéd): – Kiegyenlített mérkőzést játszottunk, a vezető gólunk, után ellenfelünk elvesztette egyensúlyát, mi pedig a helyzeteinkből többet ki tudtunk használni.

Sisa Tibor (DVTK): – Sok mindenre számítottam, de erre nem. Nem is biztos, hogy arról kell beszélnem, hogy mi történt ezen a mérkőzésen. Eddig sem kapaszkodtam a kispadba, már két alkalommal is beszéltünk erről, és úgy volt, hogy a télen visszatérünk rá a vezetőkkel, hogy folytatjuk-e együtt közösen. Ez a mai nappal is bekövetkezhet. Nem tudok mást mondani egy ilyen mérkőzés után, mint hogy felajánlom a lemondásomat.



A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd vendégeként lépett pályára szerdán 18 órától Kispesten. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!