Sport

2012.11.16. 16:04

KBSC: Görcsösebbek a megszokottnál a játékosok

A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 14. fordulójában hazai pályán küzd majd a KBSC.

A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 14. fordulójában hazai pályán küzd majd a KBSC.Kazincbarcikai SC – DVSC-DEAC (vasárnap, 13.00)

Kiprich József, a KBSC vezetőedzője: – A csapat minden meccsen próbálja megtenni a magáét, helyzeteink is akadnak, nem is egy, csak azokat nem tudjuk értékesíteni. Ennek egyértelműen pszichés okai vannak, valamint az, hogy a játékosok az eredménytelenség miatt görcsösebbek a megszokottnál. A reményre az ad okot, hogy nem vernek le bennünket négy-öt góllal, ugyanakkor a csapatnak is többet kell tennie a pályán a sikerért. A DEAC az előző hét végén 3-0-ra legyőzte a bajnokesélyes Vasast, ami mindenképpen figyelemre méltó eredmény. A debrecenieknél sok függ attól, hogy a nagycsapat keretéből kik a visszajátszók és hányan, de ez annyiban nem változtat az elképzelésünkön, hogy szeretnénk három ponttal lehozni az összecsapást, mert van kiket befognunk a táblázaton.

A Barcikában öt sárga lap miatt Privigyei eltiltott, Salvador pedig sérült. Visszatérhet viszont a csapatba az előző összecsapást eltiltás miatt kihagyó Fótyik és Komlósi.

A várható kezdőcsapat: Szabó – Fehér, Komlósi, Fótyik, Szala – Nyitrai, Kovács, Maicon, Tátrai – Menougong, Hornyák.

Az edző tippje: 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!