Sport

2012.11.24. 17:10

Hat gólt szerzett a Meszes

Labdarúgás: Megyei II. osztály, Északi csoport, 15. forduló.

Labdarúgás: Megyei II. osztály, Északi csoport, 15. forduló.Beret – Nagybarca 0-5 (0-1)

Beret, 70 néző. V.: Kalló Zs.

Beret: Szabó – Molnár T., Farkas, Tahi (Putnoki), Borsos, Molnár R., Hornyák, Subert, Lakatos I L., Lakatos II L., Lakatos B. Edző: Lovas Krisztián.

Nagybarca: Radics – Harnócz, Váradi, Szalánczy, Krokavecz (Szabó T.), Sándor (Tóth), Dudás, Mátyás, Kakszi, Szabó B., Mertus (Molnár). Edző: Kovács Tamás.

G.: Kakszi (3), Sándor, Mátyás. Jók: Subert, Szabó, Hornyák, ill. az egész csapat. Ifi: 0-2.

Lovas Krisztián: – Játékban, fejben és hozzáállásban kell előrelépnünk, hogy legyen esélyünk bennmaradni. Azon kell dolgoznunk a téli szünet alatt, hogy megteremtsük egy jobb, eredményesebb csapat keretét. Köszönöm azoknak, akik itt voltak és helytálltak.

Kovács Tamás: – Magabiztos játékkal sikerült begyűjteni a 3 pontot.

Bódvaszilas – Dédestapolcsány 0-3 (0-2)

Bódvaszilas, 100 néző. V.: Csorba L.

Bódvaszilas: Kavicsányi G. – Adorján (Bazin), Spisák J., Varga G., Kavicsányi L., Tóth (Varga Z.), Béres I. (Rőczei), Béres T, Spisák M., Kuru, Svéda (Silye). Edző: Kovács Gábor.

Dédestapolcsány: Ruszó – Manóczki, Szalóki, Szert, Sütő, Halász, Schveiczer, Páró, Kasza, Kassai (Csepilszki), Csoma. Edző: Makrai Zsolt.

G.: Csoma (2), Halász. Kiállítva: Kavicsányi L. (a lefújás után). Jók: senki, ill. Csoma (a mezőny legjobbja) és az egész csapat. Ifi: 0-2.

Kovács Gábor: – Lélektelen, akaratgyenge játék, megérdemelt vendéggyőzelem.

Makrai Zsolt: – Helyenként jó játékkal megérdemelten nyertünk. Kár, hogy vége a szezonnak, a végére kezdtünk belejönni. A jövő szombaton még vár egy kemény összecsapás, aztán jöhet a pihenés.

Varbó – Szalonna 2-2 (1-1)

Varbó, 100 néző. V.: Kátai.

Varbó: Éliás – Kiss T., Bencs, Fodor, Cseh, Lubai (Kolláth), Kalász, Kálmán, Kovács, Szabó, Jakab (Szőke). Edző: Veres Imre.

Szalonna: Mida – Káló J., Hankó, Káló G., Horváth P., Orgona, Kalocsai, Horváth L., Váradi, Kertész, Káló L. Játékosedző: Kertész Gyula.

G.: Szabó (2), ill. Hankó, Horváth P. Jók: az egész csapat, ill. mindenki. Ifi: 3-1.

Veres Imre: – A mérkőzés a két csapat jóváltából végig izgalmas, változatos, élvezhető volt. Az elején a vendégek, a végig mi is nyerhettünk volna. Ifjúsági csapatunk jó és eredményes szereplése dicséretet érdemel. Vantal Dezső, mindent köszönünk, soha nem felejtünk!

Kertész Gyula: – A hiányzó játékosok nélkül is nagyot fociztunk. A helyzetkihasználásunkon még javítani kell. Jó játékvezetés mellett megérdemelt döntetlen született, sok sikert a hazaiaknak.

Meszes – Méra 6-0 (3-0)

Meszes, 100 néző. V.: Oscsenda.

Meszes: Szurkos – Tyukodi, Barnóczki, Tamaskó, Szabó N., Gáspár, Béres, Juhász, Szabó P., Káló (Bastyur), Petránszki. Szakosztályvezető: Juhász István.

Méra: Szeles – Mida, Paranai, Buri, Molnár, Budai (Éliás), Galyas, Berki, Ganyi, Horváth, Trinácz. Edző: Kovács Béla.

G.: Petránszki (4), Káló (2). Jók: az egész csapat, ill. Paranai. Ifi: 4-2.

Juhász István: – Sportszerű csapatot győztünk le. Köszönjük az egész éves támogatást szpnzorainknak, valamint a felnőtt és ifjúsági csapat játékosainak hozzáállását. Bízunk az eredményes folytatásban. Jó pihenést és felkészülést mindenkinek a tavaszi szezonra! Jó volt a játékvezetlés.

Kovács Béla: – Gratulálok a hazaiaknak, remélem, hogy a tavaszi szezonban javítani tudunk.

Rudabánya – Sajószentpéter 2-4 (0-2)

Rudabánya, 30 néző. V.: Tóth I T.

Rudabánya: Almási – Toma, Bozó, Kovács D., Kalocsai, Fecsó, Karaiz, Kovács S. (Siteri), Horváth, Dudu (Babicz), Guba. Edző: Kovács Gyula.

Sajószentpéter: Polgár – Boholy, Verebélyi, Vass, Zsíros, Dzsupin, Bényei, Kovács, Németh, Rapp Zs., Rapp M. Edző: Kocsi Zoltán.

G.: Dudu, Guba, ill. Bényei (2), Dzsupin, Kovács. Kiállítva: Papp M. (70.). Jók: senki, ill. az egész csapat. Ifi: 1-1.

Kovács Gyula: – A szezon végére elfogytunk. A meccsen pedig már az első félidőben elfáradtunk. Egy jó, fiatal csapattól kaptunk ki.

Kocsi Zoltán: – Örülök, hogy győzelemmel és helyezésünkön javítva zártunk egy nehéz időszakot. Bebizonyosodott, hogy önkormányzati támogatás nélkül felnőtt csapat szerepeltetése nem ajánlott. Köszönöm fiatal játékosaimnak, hogy becsülettel végigjátszották az idényt és így még versenyben maradhattunk. A jövőképünk még homályos, az élesítés már nem a mi feladatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!