Sport

2012.11.26. 09:11

Hanga Ádám 15 pontja, először nyert a Manresa a spanyol kosárbajnokságban

Budapest, 2012. november 26., hétfő (MTI) - Hanga Ádám 15 ponttal vette ki részét vasárnap a Manresa első idénybeli győzelméből a spanyol kosárlabda-bajnokságban.

Budapest, 2012. november 26., hétfő (MTI) - Hanga Ádám 15 ponttal vette ki részét vasárnap a Manresa első idénybeli győzelméből a spanyol kosárlabda-bajnokságban.A magyar légiós 28 perc alatt 3 lepattanót és gólpasszt is gyűjtött a vendég Estudiantes ellen 98-89-re megnyert találkozón, amelyen csapata 8 vereség után szerezte meg első sikerét.

"Karrierem során nem volt még ilyen hosszú nyeretlenségi sorozatom" - nyilatkozta az MTI-nek a 23 éves kosaras. "Örülök, hogy véget ért, és bízom benne, hogy elindulunk felfelé a tabellán ezzel a győzelemmel. Sokszor elmondtam már, az idei csapat gyengébb, mint a tavalyi, de hiszem, hogy képesek vagyunk bent maradni. Rengeteget dolgozunk, és ennek a munkának ki kell jönnie. Ma az első lépést megtettük, de még nagyon sok van hátra. Nagyon örülök a négy triplámnak, eddig még ennyit nem dobtam Spanyolországban, érzem, hogy fejlődök ebben is. Ezáltal még sokoldalúbb játékos válhat belőlem."

Az ugyancsak válogatott Lóránt Péter együttese, az olasz bajnokságban szereplő Virtus Roma 87-79-re kikapott Bolognában, a magyar center nem talált a gyűrűbe.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!