Sport

2012.11.24. 20:58

DVTK: Utazási információk Újpestre

A legfanatikusabb diósgyőri drukkerek ezúttal is a helyszínen fognak szurkolni a DVTK-nak. A vasárnap 16.30-tól sorra kerülő Újpest FC - Diósgyőri VTK-ról élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

A legfanatikusabb diósgyőri drukkerek ezúttal is a helyszínen fognak szurkolni a DVTK-nak. A vasárnap 16.30-tól sorra kerülő Újpest FC - Diósgyőri VTK-ról élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

A Rendőrség közleménye

Tisztelt Szurkolók!

2012. november 25-én 16.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az Újpest FC - DVTK NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzés a Bp. IV. kerület, Megyeri út 13. szám alatt található Szusza Ferenc Stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a szervezetten utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük a Megyeri úti vendégbejárathoz, illetőleg biztosítjuk a Megyeri út lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 14.00 óra és 14.30 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya 28. km-nél lévő LUKOIL benzinkút parkolójában, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 14.45 órakor indul, hogy a vendégszurkolókat a mérkőzés kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapesten belülről érkeznek, azok ne a Váci úton, hanem a Megyeri úton lévő lezárt területen hagyják gépkocsiijaikat, mivel a mérkőzés után a vendégszurkolókat csak a Fóti út irányába engedjük eltávozni, a Váci út felé csak a hazai nézők elvonulása után, a mérkőzés befejezést követően kb. 40 perccel lehet távozni.

Köszönjük megértésüket!

- BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság -



Vonat, busz

A mérkőzésre a hét elején meghirdetett szurkolóbusz nem indul. A vonattal Újpestre indulók a szurkolóktól kapott tájékoztatás szerint a Tiszai pályaudvarról 11.35 perckor induló járatot válassza.


[poll id="309"]


Beléptetés, belépők

Az újpesti klubtól kapott tájékoztatás szerint a Diósgyőri Stadionban jelenleg is épülő beléptetőrendszer a Szusza Ferenc Stadionban már üzemkész állapotban van, s azon keresztül történik a beléptetés. A klub arra kéri a miskolci drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, mivel a bejutás hosszabb időt vesz igénybe a megszokottnál - adta hírül a dvtk.eu.

A diósgyőri klubtól kapott tájékoztatása szerint szerint a diósgyőri szurkolóknak Újpesten a vasárnapi meccs előtt is lesz lehetőségük belépőt vásárolniuk. A vendégbelépők ára egységesen 1400 forint.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!