Sport

2012.11.28. 17:38

BOON-ÉLŐ - Magyar Kupa: DVTK vs. Bp. Honvéd 1-2 (1-1)

A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd együttesét fogadta szerdán 18 órától az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd együttesét fogadta szerdán 18 órától az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


"Az első játékrészben nem játszottunk jól, igaz, olyan nagyon jól a másodikban sem" - nyilatkozta Szentes Lázár a Diósgyőri VTK Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágója után.


Diósgyőri VTK

1 - 2

Budapest Honvéd

Miskolc 2012. 11. 28. 18:00


[poll id="317"]


90+1

Vége a mérkőzésnek.


90

 

Gosztonyi a jobb oldalon viharzott el, jól lőtte középre a labdát, amelyet Gallardo 7 méterről az üres kapu fölé lőtt.


89

 

Seydi ezúttal a jobb oldalról, 10 méterről lőtt a kapu fölé.


85

 

Seydi futott el a bal oldalon, és lendületből, 16 méterről eleresztett lökete méterekkel a kapu fölé szállt.


83

 

Seydi a bal oldalon az alapvonaltól ügyesen gurított vissza Gallardónak, aki először egy védőbe lőtte a labdát, másodjára pedig Kemenes kapus hárított.


82

Vidovic kapott sárga lapos figyelmeztetést.


78

 

Vidovic bal oldali elfutása végén ígéretesen adott középre, de a berobbanó Bottone előtt elsuhant a labda.


75

Abdoruaman kapott sárgát.


74

 

Baráth bal oldali bombáját bokszolta ki Tajti.


73

 

Nagy T. átadás után a bal oldalon Gallardo vette át jól a labdát, de lövés közben nem találta el jól a játékszert, így a helyzetből nem lett komoly veszély.


70

Honvéd csere: Faggyas helyett Vidovic folytatja.


66

 

Bogáti a kezdőkörből remek labdával indította Seydit. A csatár éppen lőni akart a kaputól 16 méterre, amikor Ignjatovic szép mozdulattal elpiszkálta előle a játékszert.


65

 

Diarra balról érkező labdáját Gal vágta ki a kapu előterében Nagy G. elől, úgy, hogy a hazai drukkerekben meghűlt a vér, mert a labda csak centikkel kerülte el a jobb alsó sarkot.


60

 

Egy bal oldali akció végén Seydi elé került a labda, akinek a perdítését Kemenes tenyerelte szögletre.


56

Cserél az Újpest: Vernes helyett Bottone állt be.


55

 

Ezúttal a Diósgyőr végzett el szabadrúgást, Bogáti jobbról csak centikkel csavart a bal kapufa mellé.


54

Vezet a Honvéd! Baráth a bal oldalról kitűnően ívelte a labdát a tizenegyes pont környékére, a nagy lendülettel tisztán érkező Vernes pedig úgy fejelt a kapuba, hogy a labda a léc alsó lapjáról vágódott a gólvonal mögé, 1-2.


53

 

Szabadrúgáshoz jutott a Honvéd a hazaiak kapujától 17 méterre, Vernes lövése azonban elakadt a sorfalban.


51

Diósgyőri csere: Takács P. helyett Abdouraman állt be.


46

Megkezdődött a második félidő.



 

 

A szünetben vette át Rakaczki Bence édesapja Dudás Hunortól, a diósgyőriek ügyvezetőjétől a múlt heti jótékonysági gálán összegyűlt 550 ezer forintot, amelyet a fiatal kapus gyógykezelésére fordítanak.


 

A szünetben mindkét csapat cserélt: a Diósgyőrben Tisza helyett Seydi, a Honvédban pedig Vécsei helyett Diakite állt be.



45+1

Vége az első félidőnek.


45

Egyenlített a Diósgyőr! Gallardo a jobb oldalról Tiszát hozta játékba, aki jobbról leindult befelé és két jó csel után laposan a kapu bal oldalába lőtt 10 méterről, 1-1.


43

 

Takács P. passza után Gosztonyi a bal oldalon lövésszerű beadást küldött a kapu felé, amire Tisza nem ért oda fejjel, Kemenes kapus viszont kiöklözte a labdát.


38

 

Gallardo jobbról a kapu elé lőtt labdájánál középen hiába indult meg Bogáti, a vendég védelem nem engedte levegőhöz, labdához jutni, a hosszú oldalon érkező Tisza elől pedig szögletre mentettek a védők.


35

 

Zajlik a mérkőzés, az elmúlt percekben helyzetek nem adódtak egyik oldalon sem.


30

 

Szabadrúgáshoz jutott a Honvéd a DVTK kapujától 20 méterre. A pontrúgást Faggyas szúrta rá, a bal alsóra tartó bombát Tajti hárította.


26

 

Tisza a jobb oldalon, az alapvonal közeléből ívelt át a hosszú oldalra, Gosztonyi fejelt éles szögből a kapu mellé.


22

 

Diaby kapott ígéretes labdát a jobb oldalon, és bár meglehetősen tisztán lőhetett, de méterekkel célt tévesztett.


20

 

Gosztonyi bal oldali szöglete után Nagy T. fejelte kapura a labdát a hosszú oldalon 8 méterről, de Kemenes kapus szögletre ütötte a léc alá tartó játékszert.


16

Vezet a Kispest! Diarra emelte előre a labdát a diósgyőri tizenhatos környékére, az átadást Faggyas vette át, aki egy igazítás után laposan a kapu jobb oldalába bombázott, 0-1.


12

 

Gosztonyi bal oldali szabadrúgása után egy fejessel tisztázott a vendég védelem, a labdát a kaputól 16 méterre Tisza stukkolta vissza a kapu irányába, de a játékszer a jobb felső sarok fölé szállt.


6

Vécsei kapott sárga lapot, mert lerántotta Gosztonyit.


3

 

Vernes jobb oldali szabadrúgást röviden fejelték ki a védők, a labda Faggyas elé került, akinek 18 méterről eleresztett bombája az egyik védőről pattant szögletre.


1

A Honvéd kezdte a mérkőzést.


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntő, visszavágó

Diósgyőri VTK vs. Budapest Honvéd

1 - 2   (1 - 1)

Miskolc, 800 néző, v.: Szőts (L. Tóth L., ifj. Varga G.).


Diósgyőri VTK: Tajti - Nagy T., Gal, Rakovic, Eperjesi - Takács P., Hanek - Gosztonyi, Gallardo, Bogáti - Tisza. Szakmai igazgató: Szentes Lázár.

Diósgyőri VTK kispad: Rybansky (k), Vadász, Abdouraman, Gohér, Vági, Luque, Syedi.

Budapest Honvéd: Kemenes - Moga, Ignjatovic, Tandia, Baráth - Nagy G., Diarra, Vécsei - Vernes, Faggyas, Diaby. Vezetőedző: Marco Rosi.

Budapest Honvéd kispad: Czuczi (k), Bottone, Odia, Diakite, Vidovic, Dieng, Ivancsics.


Gólszerző: Faggyas (0-1) a 16., Tisza (1-1) a 45., Vernes (1-2) az 54. percben.

Sárga lap: Vécsei a 6., Abdouraman a 75., Vidovic a 82. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Tisza helyett Seydi a 46., Vécsei helyett Diakite a 46., Takács P. helyett Abduraman az 51., Vernes helyett Bottone az 56., Faggyas helyett Vidovic a 70. percben.


A Budapest Honvéddal kupázik szerdán 18 órától a DVTK a Diósgyőri stadionban.

A múlt heti súlyos, 4-0-ás vereség után visszavághat a DVTK a Bp. Honvédnak a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. A mérkőzésről élőben tudósítunk szerdán 18 órától a Borsod Online-on. Ön mit tippel a meccsre?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!