Sport

2012.10.05. 16:43

Mezőkövesd-Zsóry SE - Már túl a "halottasház" érzésen

Mezőkövesd - Vasárnap 15 órától Mezőkövesd-Zsóry SE - Orosháza FC mérkőzésre kerül sor a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 8. fordulójában.

Mezőkövesd - Vasárnap 15 órától Mezőkövesd-Zsóry SE - Orosháza FC mérkőzésre kerül sor a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 8. fordulójában.Véber György, a mezőkövesdiek trénere: – Természetesen nem voltunk boldogok, hogy a múltkor kikaptunk Balmazújvárosban, és ezzel megszakadt a veretlenségi szériánk. Két napig úgy éreztem magam, mintha halottasházban lennék, mintha nem hat győzelem és egy vereség állna a nevünk mellett, hanem fordítva. Szerencsére ez az érzés már elmúlt, az élen állva, négy pont előnnyel megyünk bele a következő mérkőzésbe. Ugyanakkor nagyon kell figyelnünk, mert a fór hamar elolvadhat... Az Orosházát masszív védekezésre képes csapatnak tartom, viszont hektikusak ezen a téren, mert az egyik olyan együttes, amelyik eddig a legtöbb gólt kapta. Úgy gondolom, saját alapjátékunkat nyújtva, több jó egyéni teljesítménnyel itthon tarthatjuk a három pontot.

Az MSE-ben Irhás keresztszalag-szakadás miatt műtét előtt áll, Lipusz sérült, ő előreláthatólag két-három hét múlva lehet egészséges.

A kövesdiek várható összeállítása: Szántai - Hegedűs, Elek, Lakatos, Éles - Dobos, Sigér, Bognár - Jeremiás, Hamar, Bogdány.

Az edző tippje: 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!