Sport

2012.09.20. 08:10

Véber György marad a Mezőkövesd-Zsóry trénere

Felröppent a híre, hogy a Mezőkövesd-Zsóry NB II-es csapatának vezetőedzője távozik a listavezetőtől.

Felröppent a híre, hogy a Mezőkövesd-Zsóry NB II-es csapatának vezetőedzője távozik a listavezetőtől.Köztudott, hogy lemondott posztjáról Török László, a Kecskeméti TE NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az alföldieknél állítólag felmerült annak terve, hogy elárvult helyére felkérik Véber Györgyöt, az NB II-es Keleti csoport élén százszázalékos teljesítménnyel, 15 ponttal álló Mezőkövesd-Zsóry együttesének szakvezetőjét.

– Ne is beszéljünk erről! – jelentette ki kategórikusan Véber György, majd így folytatta: – Én úgy tudom, hogy klubunk vezetőit keresték meg, engem nem. Mezőkövesdről való távozásom szóba sem került, röviden azt mondhatom, hogy ez a téma nem téma, vagy inkább csak kacsa...

Semmi alapja

Megkerestük Bocsi Annát, a matyóföldiek ügyvezető igazgatóját is, aki szintén kategórikusan cáfolta Véber György távozását:

– A híresztelésnek semmi alapja nincs. Arról pedig nem is hallottam, hogy a kecskemétiek megkerestek minket Gyuri esetleges kikérésének ügyében...

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!