Sport

2012.09.15. 19:42

Nyert a Bükkábrány, az Ózd kikapott

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 5. fordulójában mindkét megyei csapatunk szombaton játszott.

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 5. fordulójában mindkét megyei csapatunk szombaton játszott.

Bükkábrány SC – REAC 1-0 (0-0)

Bükkábrány, 250 néző. V.: Tóth.

Bükkábrány: Bukta - Czető, Hegedűs, Sebe, Ulrich, Demeter (Banu), Gallik, Balogh D., Darai, Vasas (Balázs), Boros (Sütő). Edző: Vincze Richárd.

REAC: Steer - Dinka (Honti), Kollár, Mihályi, Huszárik, Buzás, Bojtor, Olasz, Göntér (Switzer), Czimmermann, Lőrincz (Héger). Edző: Mátyus János.

G.: Gallik (11-esből).

Kiállítva: Czimmermann (80.), Gallik (82.).

Jók: az egész csapat, ill. Buzás, Huszárik, Kollár.

Vincze Richárd: - Végre nyertünk! Azt hiszem ezt a győzelmet már megérdemeltük, gratulálok a csapatomnak, további sok sikert a REAC-nak.

Mátyus János: - Remekül szervezett ellenféllel találkoztunk mégis azt mondom, hogy a bíró hozta meg a három pontot nekik. Hosszú pályafutásom alatt még soha nem tapasztaltam ilyet.

Ózdi FC – Salgótarjáni BTC 0-2 (0-1)

Ózd, 100 néző. V.: Molnár Cs.

Ózdi FC: Jakab – Betik, Kovács B., Bogdán, Bihari (Oltyán), Zimányi, Nagy G. (Csák K.), Füleki, Máthé G. (Tóth T.), Mészáros B., Berta. Edző: Zimmarmann Tamás.

Salgótarjáni BTC: Puporka – Sulcz, Sólyom, Híves, Kerényi, Birincsik, Bonivárt, Sárközi (Kálmán R.), Szőke R. (Varga Cs.), Araunjo (Galbács), Kálmán. Edző: Sebestyén Szilárd.

G.: Híves, Kálmán.

Kiállítva: Kovács B. (40.), Sulcz (76.), Bogdán 90.).

Jók: senki, ill. Híves, Kálmán.

Zimmermann Tamás: - Ezzel a nappal lezárult az életem egyik szakasza. Remélem, hogy a klub vezetése mihamarabb talál egy megnyugtató mecénást jelentő megoldást, és kilábal a mostani tragikus helyzetből.

Sebestyén Szilárd: - Végig mezőnyfölényben futballoztunk, teljesen megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Ebben a mérkőzésben nem volt benne a játékvezető által kiosztott három piros lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!