Sport

2012.09.24. 13:46

Kiprich József a KBSC új vezetőedzője

László János tulajdonos gyorsan döntött és kinevezte a lemondott Szabó János utódát a kazincbarcikai labdarúgócsapatnál.

László János tulajdonos gyorsan döntött és kinevezte a lemondott Szabó János utódát a kazincbarcikai labdarúgócsapatnál.– Leültünk László János tulajdonossal és megbeszéltünk mindent – mondta Szabó János. – Az edzőt az eredményei igazolják, vagy minősítik, csak ez számít és ha nincs eredmény, az edzőnek kell levonnia a konzekvenciát. Ha úgy tetszik, Huszonnégy meccset adok az utódomnak és azoknak, akiknek meg kell újulniuk. Úgy gondolom, hogy távozásommal új impulzusokat kaphat a csapat, amelynek összetételét jónak tartom és bízom benne, hogy ezt már az elkövetkezendő mérkőzéseken is igazolni fogja. A táblázaton elfoglalt jelenlegi helyünk méltatlan, az új szakvezetővel az együttesnek meg kell indulnia felfelé és meg kell valósítania az eredeti célt: nagyon remélem, hogy a KBSC bejut az egycsoportos NB II-be. Köszönettel tartozom a játékosoknak és a vezetőknek, akik támogattak a munkámban. Úgy, mint korábban, az utánpótlás-nevelés teljes vertikumáért felelek a klubnál.

– Öt pontunk van csak, ez pedig kevés céljaink megvalósításához, az egycsoportos NB II-be való jutáshoz – vette át a szót László János, a KBSC tulajdonosa. – Elfogadtam Szabó János lemondását, kulturált körülmények között értékeltük a csapat eddigi szereplését. Kiprich József lett az új vezetőedző, aki már irányítja a kedd délelőtti foglalkozást. Az egykori sokszoros válogatott játékos korábban Tatabányán, Gyirmóton és Győrött is dolgozott.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!