Sport

2012.09.29. 22:40

Kiharcolta az Ózdi KC

Ózd - Vesztett állásból fordítva, a hajárban nyerte meg a Gödöllő elleni bajnoki mérkőzését az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

Ózd - Vesztett állásból fordítva, a hajárban nyerte meg a Gödöllő elleni bajnoki mérkőzését az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.A piros-kékek ezzel továbbra is veretlenek az NB I/B keleti csoportjában.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi Kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 2. forduló

Ózdi KC – Gödöllői KC 28-27 (14-14)

Ózd, 500 néző. V.: Alapi A., Kovács T.

Ózdi KC: Nyitrai – Kocsis R. (2), Scitovszky T. (2), Scitovszky R. (-), Panyi (-), Ponyi (1), Barta D. (7). Csere: Losonczi (k), PAPP (4), Nyeste (3), Koscsó (4), Jakab (1), Harkó (2). Lázár (2). Edző: Váczi Sándor. 

Gödöllői KC: Nemes – Soós Z. (2), Domokos (9), Korondi (2), Márkus (5), Tóth D. (3), Széles (4). Csere: Hambalgó (k), Bagó (-), Bátori (-), Markó (-), Szabó V. (1), Kocsis A. (1), Varga P. (-). Edző: Bartos Gábor. 

Váczi Sándor: - Nagyon kellemetlen stílusú ellenféllel találkoztunk a hazai nyitányon. Annak viszont örülök, hogy a fiúk egymásért és a közönségért az utolsó pillanatig képesek voltak harcolni.

Bartos Gábor: - A második mérkőzésünkön ismét egy góllal kaptunk ki. Azt viszont sikerült bebizonyítanunk, hogy az NB I/B-ben egyetlen csapat sem menet biztosra ellenünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!