Sport

2012.09.21. 16:20

KBSC: Most kell megfordulnia a széljárásnak

Kazincbarcika - Az NB II 6. fordulójában a Szolnoki MÁV FC vendége lesz a Kazincbarcikai SC szombaton 16 órától.

Kazincbarcika - Az NB II 6. fordulójában a Szolnoki MÁV FC vendége lesz a Kazincbarcikai SC szombaton 16 órától.Szabó János, a KBSC vezetőedzője: – Legutóbb hazai környezetben jól fociztunk a listavezető Mezőkövesd-Zsóry ellen, sőt kiválóan teljesítettünk a hétközi, Egri FC elleni edzőmeccsen is, ez pedig bizakodással tölt el. Folyamatosan javulunk, viszont az a legnagyobb bajunk, hogy helyzeteinket nem tudjuk kihasználni. A szép játék ugyanis mit sem ér, ha nem párosul eredményességgel és ponttal, vagy pontokkal. Most kell megfordulnia a széljárásnak: ha Szolnokon végre levetkőzzük egyéni hibáinkat, figyelünk és megfelelően koncentrálunk, akkor nem félek, örülni fogunk a találkozó lefújását követően!

A sárga-kékeknél eltiltott nincs, sérüléssel Nyisalovits és Czégel bajlódik, míg Maicon és Szala vírusos betegség miatt nem játszhat.


A pályán

Szolnoki MÁV FC – Kazincbarcikai SC (szombat, 16.00) 

A KBSC várható kezdőcsapata: Szabó Á. – Fehér, Privigyei, Komlósi, Fotyik – Renan, E. Messi, Menougong, Ngalle – Luiz, Salvador.

Az edző tippje: 1-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!