Sport

2012.09.28. 19:15

KBSC: A Nyíregyháza ellen debütál Kiprich

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a Nyíregyházi SFC látogat Kazincbarcikára szombaton.

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a Nyíregyházi SFC látogat Kazincbarcikára szombaton.Kiprich József, a KBSC vezetőedzője: – Nekünk kapaszkodnunk kell a táblázaton felfelé, ezért kizárólag a győzelemre játszunk. Nagyon nehéz sorozat közben vagyunk, de ebben a helyzetben kell nagyot alkotnunk. A Nyíregyházát láttam játszani, veszélyes támadói vannak, védőmunkánkra ezért igencsak fel kell készülnünk, mert sok gólt kaptunk eddig. A csapatot már megismertem, támadójátékunk nem rossz, egy-két érintésből is tudunk veszélyes akciókat vezetni és ez mindenképpen pozitív dolog, hiszen csak a lehetőségekből születhetnek gólok. Az edzéseken már a szabolcsiak elleni játékhelyzeteket gyakoroltuk és majd a meccseken elválik, hogy ezekből mit kapunk vissza. Három nap alatt persze csodát nem lehet csinálni, de gondolom, hogy erre senki nem számít.

A KBSC-ben Hornyák kiállítása miatt nem játszhat, míg Czégel, Nyisalovits és Komlósi Á. sérült.


A pályán

Kazincbarcikai SC – Nyíregyházi SFC (szombat, 16.00) 

A KBSC elképzelt együttese: Szabó Á. – Nyitrai, Privigyei, Fehér B. vagy Fótyik, Szala – Menougong, Maicon, E. Messi, Luiz – Ngalle, Salvador.

Az edző tippje: 2-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!