Sport

2012.09.12. 10:21

Kajak-kenu sportágválasztó családi nap

Magyarország egyik legsikeresebb olimpiai sportága várja Miskolcon az érdeklődőket.

Magyarország egyik legsikeresebb olimpiai sportága várja Miskolcon az érdeklődőket.A Diósgyőri Kajak Kenu Sport Club sportágválasztó nyílt napot tart Miskolcon, a Csorba-tó melletti sporttelepén, szombaton 9 és 13 óra között.

– Elsősorban a 8-12 év közötti gyerekek várjuk, fiúkat, lányokat egyaránt, de nem csak őket, hanem szüleiket, kísérőiket, egyszóval mindenkit, akit szeretne közelebbről megismerkedni Magyarország egyik legsikeresebb olimpiai sportágával – tudtuk meg Révész Zoltántól, a butánpótlás edzőjétől. – Az érdeklődő fiataloknak, és szüleiknek módjuk nyílik arra ezen a családi napon, hogy kipróbálják a kajak és kenu hajókat, akár együtt, egy egységeben, akár külön. Tényleg érdemes lesz eljönni, mert egész délelőttös programmal, bemutatókkal, vetélkedőkkel várjuk a gyerekeket.

A DKKSC edzőjétől megtudtuk: a biztonság érdekében minden résztvevőnek (úszni tudástól függetlenül) mentőmellényt, valamint motoros hajó kíséretet biztosítanak ezen a délelőttön. További információ a klub edzőitől, Révész Zoltántól (telefon: 30/915-06-23) és Belányi Zsolttól (telefon: 30/939-58-29 kérhető.

ÉM

 A program

A sportág bemutatása

Vízi bemutató az utánpótlás versenyzők segítségével

Az érdeklődő gyerekek megismertetése az evezés mozgásanyagával

Az érdeklődő gyerekek vízre szállása, egy hajóban az edzőkkel

Játékos vízi vetélkedő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!