Sport

2012.08.17. 14:15

Még egy pár nap türelmet kért Jacsó Tibor

Miskolc - Portálunkon az elmúlt hetekben több alkalommal foglalkoztunk azzal, hogy az idén valószínűleg nem rendezik meg a rali országos bajnokság hagyományos futamát, a Miskolc Ralit, ami az elmúlt 18 esztendőben folyamatosan versenyzési lehetőséget biztosított a hazai ralis élmezőnynek.

Miskolc - Portálunkon az elmúlt hetekben több alkalommal foglalkoztunk azzal, hogy az idén valószínűleg nem rendezik meg a rali országos bajnokság hagyományos futamát, a Miskolc Ralit, ami az elmúlt 18 esztendőben folyamatosan versenyzési lehetőséget biztosított a hazai ralis élmezőnynek.Mint arról beszámoltunk: a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Rali Sport Bizottságának szakágvezetője, Botka Endre augusztus 1-jén kelt határozatában az Intéző Bizottság felé azt a javaslatot tette, hogy a versenynaptárban feltételesen szereplő Miskolc Ralit töröljék, okként azt jelölve meg, hogy a rendezési szándékát előzetesen bejelentő rendező sportszervezet az utolsó határidőre sem teljesítette a versenybejelentéssel kapcsolatos kötelezettségeit. A szakágvezető javaslatát a múlt héten pénteken hagyta jóvá az Intéző Bizottság, ezzel végleg eldőlt, hogy az idén nem lesz Miskolc Rali (helyette szeptember 7-8-i időponttal a Kassa Rali került be az országos rali bajnokság versenynaptárába).

A korábbi miskolci versenyek rendezőjét a múlt hét elején hiába kerestük, Jacsó Tibor azt mondta, egyelőre nem akar erről a témáról hosszabban beszélni, megkeresésünkkor pár nap türelmet kért. A versenyszervezőt pénteken is kerestük ez ügyben, aki ezúttal annyit mondott, hogy más egyéb elfoglaltsága miatt csak a jövő hét vége után tud nyilatkozni ez ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!