Sport

2012.08.18. 18:21

Eperjes már biztos, Kecskemét még nem

Kazincbarcika - Szorgalmasan készül a szeptember végi bajnoki rajtra a Vegyész RC Kazincbarcika NB I-es férfi röplabdacsapata.

Kazincbarcika - Szorgalmasan készül a szeptember végi bajnoki rajtra a Vegyész RC Kazincbarcika NB I-es férfi röplabdacsapata.A sárga-kékek július utolsó hetében láttak munkához, első felkészülési találkozóikat azonban csak szeptember elsején játsszák.

– Ekkor Szlovákiába utazunk, eperjesi meghívásnak teszünk eleget – újságolta Dudás András vezetőedző. – Az már biztos, hogy az Eperjes és a Homonna, plusz még „valaki” lesz az ellenfelünk. A soron következő héten minden bizonnyal a kecskeméti Hírös Kupán is részt veszünk, erről azonban még nem született egyezség. Azt is szeretném, ha a rajt előtt Kazincbarcikán tartanánk a főpróbát két szlovákiai első ligás együttes ellen és velük szemben már öt szettig csatáznánk – aztán szeptember 28-án kezdődhet a pontvadászat. Konkrét célunkat még nem határoztuk meg, ez a jövő zenéje lesz.

Képlékeny kerettel

A Vegyész RC szakvezetője a már mögöttük hagyott kéthetes alapozást követően is képlékenynek nevezte keretét, mint mondta: még mindig sok a bizonytalanság...

Kovács Zoltán hazaérkezett Romániából és szeretne visszatérni hozzánk, ehhez azonban az kell, hogy méltó megélhetést biztosítsunk számára – folytatta Dudás András. – Úgy néz ki, hogy az Olaszországból „megtért” Szabó Dávid is sorainkat erősíti majd, persze csak addig, amíg jobb ajánlatot nem kap. Van egy harmadik volt légiósunk is: Tóth Miklós eddig az angliai Leeds-ben tanult és játszott, ősztől viszont már a Vegyész RC mezét viselheti.

Kivizsgálásra vár

A tréner ezután a veszteséglistát hozta szóba: azt már megírtuk lapunkban, hogy Lehoczki Gergő Németországban vállalt munkát, így rá nem számíthat, míg Toronyai Miklós Észtországban próbázik, az viszont még nem dőlt el, hogy szerződéshez jut-e? Ha igényt tartanak a szolgálataira, akkor a Baltikumban marad, ha nem, akkor valószínűleg visszatér a Vegyészhez.

A barcikaiak háza táján pillanatnyilag csak Orosz Ádám van a maródiak listáján, a játékos térdsérülése miatt vár orvosi kivizsgálásra és kezelésre.

ÉM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!