Sport

2012.08.09. 18:18

Először meccselnek a Macik

Miskolc - Pénteken 19 órától a bajnokcsapat otthonában lépnek jégre a Jegesmedvék.

Miskolc - Pénteken 19 órától a bajnokcsapat otthonában lépnek jégre a Jegesmedvék.Legutóbb március 19-én és 22-én rendeztek Székesfehérváron Sapa Fehérvár AV 19 – Miskolci Jegesmedvék JSE találkozót, az ob I döntőjében és a két gárda holnap is összecsap egymással. Igaz, ez ,,csak" edzőmeccs lesz, a sárga-feketék számára az első. Aki a borsodi szurkolók közül úgy gondolja, hogy szeretné élőben megnézni Tim Kehler edző bemutatkozását a Macik kispadján, annak 19 órára kellene a fehérvári jégcsarnokhoz érnie. Az itthon maradóknak sem kell sokat várniuk hokira, ugyanis Fodorék jövő kedden, augusztus 14-én 18 órától a szlovák másodosztályú HK Dukla Michalovcét fogadják – a mérkőzés megtekintése díjtalan lesz. A jégkorong barátai amellett, hogy megleshetik hol tartanak kedvenceik, milyen sorokat ,,gyúrt össze" Tim Kehler, szemtanúi lehetnek az óriáskivetítő debütálásának is, amelyre még az országos szövetség tett szert TAO-s pályázata révén, és amelyet a temető felé eső kapu mögött, felett helyeztek el.

Más elképzelés volt

Már megírtuk, hogy a nyáron nem csupán a játékoskeret alakult át az MJJSE-nél, hanem a stáb is, a volt korongos, utánpótlás tréner, Egri Gergő például a csapat menedzsere lett.

– Elsősorban azért történt ez a változás, mert apunak (Egri István – a szerk.) nagyon sok feladata van – vágott bele Egri Gergő. – A napi munkában a menedzseri poszt takarja többek között a felszerelés- és szállás intézését, a játékosok orvosi vizsgálatainak szervezését, de természetesen segítek egyéb más ügyes-bajos dolgaik rendezésében, illetve fel kell építeni a Maci-boltot is. Gyakorlatilag egész nap itt vagyok a csarnokban...

Amióta a kanadai edző, Tim Kehler megérkezett, azóta Egri Gergő ott korizik mellette a jégen. Ez vajon végleges, vagy köztes állapot? – kérdeztük az egykori védőtől.

– Amíg nem találunk más megoldást, addig így lesz. Volt előzetesen egy elképzelésünk, de az a verzió végül nem jött össze. Nekem nem idegen a szerepkör, mivel az U14-esek trénere vagyok. Vannak olyan játékosok, akikkel korábban együtt korongoztam, de normális felnőtt emberek vagyunk, nem az számít, hogy kivel ütöttük egykor a pakkot. Beszélek angolul, ám fordítanom nem szükséges, mert a hoki nyelvét mindenki ismeri a megfelelő szinten.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!