Sport

2012.08.10. 15:47

Alonso és barátnője nyaralni indult - fotókkal!

Fernando Alonso, a Ferrari F1-es csapatának világbajnoka miután meglátogatta családját Spanyolországban, orosz szupermodell barátnőjével, Dasha Kapustinával privát nyaraláson kapcsolódik ki.

Fernando Alonso, a Ferrari F1-es csapatának világbajnoka miután meglátogatta családját Spanyolországban, orosz szupermodell barátnőjével, Dasha Kapustinával privát nyaraláson kapcsolódik ki.Először nyilvánosan Hockenheimben a Német Nagydíjon mutatkozott új barátnővel Alonso. - számolt be róla a formula.hu. Miközben minden szem az orosz szépségre szegeződött az F1 paddockjában, lovagja a versenyzésre koncentrált a hétvégén. Talán egy kis szerencsét is hozott Fernandónak, ahogyan maga mögött tartva a címvédő Sebastian Vettelt, elsőként intette le a kockás zászló.

Dasha nagyon kényelmes

Áprilisban a Kínai Nagydíjon is látták őket együtt szórakozni a barátaikkal. Fernando ex-felesége, Raquel del Rosario állandó kísérője volt a nagydíjakon, de többször is megjegyezték már sok fotós bosszúságára, hogy Dasha nagyon kényelmes a kapcsolatuk korai szakaszában és nincs szüksége arra, hogy mellette legyen minden másodpercben. A spanyolországi látogatás után a turbékoló galambpár egy távoli paradicsomi szigetre repül. Augusztus 31-én viszont véget ér a Forma-1 nyári szünete és a Circuit de Spa Francorchamps-on kezdetét veszi a Belga Nagydíj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!