Sport

2012.06.09. 20:24

Pont nélkül a „Mátrában”

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 29. fordulójában szombaton léptek pályára csapataink.

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 29. fordulójában szombaton léptek pályára csapataink.

Balassagyarmati VSE - Ózdi FC 2-0 (2-0)

Balassagyarmat, 100 néző. V.: Dudás.

Balassagyarmati VSE: Szathmári - Ágner, Mezei, Gaál, Zolnyánszki, Balga, Opitz (Chikán), Baranyi T. (Bódis), Szenográdi, Benécs (Kovács Á.), Baranyi Á. Edző: Mohácsi László.

Ózdi FC: Jakab - Nagy (Bódi), Bakos, Bihari, Tankó, Betik, Darai, Berta, Füleki, Kovács Sz., Oltyán. Edző: Zimmermann Tamás.

G.: Szenográdi (11-esből), Opitz.

Jók: Balga, Mezei, Opitz, Baranyi Á., Szenográdi, ill. Jakab.

Mohácsi László: - „Meghozta a csapat étvágyát” a sok néző és az utánpótlás csapatok éremosztója. Teljesen odatettük magunkat és helyenként jó játékkal megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

Zimmermann Tamás: - A tavaszi szégyenletes teljesítményünkre ma tettük fel a pontot! A szezon elején azt gondoltam, hogy pénz és szerencse kell a sikerhez, de most az is kiderült, hogy nálunk a képességek is hiányoznak. Mérhetetlenül szégyellem magam, remélem a játékosaim is ezt teszik.

FC Tiszaújváros - FC Hatvan 2-3 (1-2)

Tiszaújváros, 200 néző. V.: Jakab.

Tiszaújváros: Varsányi - Gacsal, Fodor, Makó (Kovács R.), Török (Horváth), Kovács B., Lippai, Kerekes, Binder, Kovács P., Dávid. Edző: Koleszár György.

Hatvan: Bollók - Hibó, Radovits, Tóth P., Szabó R., Nagy Sz., Franyó (Vaszicsku), Surányi (Kóczián), Illés, Horváth K., Simon. Edző: Gálvölgyi István.

G.: Kovács P., Kerekes, ill. Szabó R., Simon, Tóth P.

Kiállítva: Gacsal (80.).

Jók: Kerekes, Kovács P., Dávid, Fodor, ill. az egész csapat.

Koleszár György: - Úgy gondolom a Hatvant bent akarják tartani az NB III-ban.

Gálvölgyi István: - Úgy gondolom a mai mérkőzésen rászolgáltunk a három pontra, és ezzel céljaink eléréséhez óriási lépést tettünk.

Vasas tartalék - Putnok VSE 1-0 (0-0)

Budapest, 50 néző. V.: Szarvas.

Vasas tartalék: Horváth A. - Salem, Füredi, Horváth R., Görgényi, Illés, Dobó, Matolcsi (Stranigg), Ferkó, Kárpáti, Lucz. Edző: Tóth András.

Putnok: Botló - Sebők (Ulrich), Nagy Cs., Bányai, Zimányi A., Ondó (Máthé), Tátrai, Odrobéna, Zimányi Á., Zsarnai (Mészáros), Monyók. Megbízott-edző: Zabos Attila.

G.: Füredi (11-esből).

Jók: Kárpáti, Illés, Salem, Görgényi, il. Botló, Sebők, Bányai, Zimányi Á.

Tóth András: - Tipikus egygólos mérkőzésen úgy érzem többet tettünk a győzelemért, gratulálok a Putnoknak a bajnoki címhez.

Zabos Attila: - Az első félidőben mezőnyfölényben futballoztunk de a helyzetek kimaradtak, a másodikban kiegyenlített játék folyt a pályán és a döntetlenszagú mérkőzést a játékvezető a 92. percben egy jogtalan tizenegyessel eldöntötte. Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményéhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!