Sport

2012.06.06. 18:42

Láda Balázs: A család élvez(ett) prioritást

Miskolc - Láda Balázs azt mondja, nagyon korrektek voltak vele a Sapa Fehérvár AV 19-nél.

Miskolc - Láda Balázs azt mondja, nagyon korrektek voltak vele a Sapa Fehérvár AV 19-nél.

Kedden este eldőlt, hogy a Miskolci Jegesmedvék JSE saját nevelésű bekkje, Láda Balázs visszatér ,,anyaklubjához" a Sapa Fehérvár AV 19 együttesétől, ugyanis a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak. A 29. születésnapját jövő csütörtökön ünneplő válogatott hátvéd – aki tavaly nyáron igazolt Fejér megyébe, két szezonra – a hivatalos megfogalmazás szerint családi okok miatt folytatja pályafutását a Népkertben.

– Igazából ez azt takarja, hogy a feleségemmel babát várunk szeptemberre, és szeretnék mindig mellette, mellettük lenni, kizárva az utazgatást – nyilatkozta lapunknak Láda Balázs, aki az előző évadban 52 EBEL találkozón lépett jégre a székesfehérváriak színeiben. – Amikor ezt felvetettem Ocskay Gábor szakosztály-igazgatónak, nagyon korrektül állt a dologhoz, úgy, mint bármi máshoz korábban velem kapcsolatban, megértette, és annak ellenére, hogy érvényes kontraktus kötött hozzájuk, semmilyen akadályt nem gördített a távozásom elé.

Tapasztalat, rutin

A miskolci korongosnak felvetettük azt is, hogy ezen döntése teljes mértékben elfogadható, ám anyagi szempontból nem biztos, hogy jobban jár...

– Ebben az elhatározásban ez teljesen másodlagos volt – szögezte le Láda Balázs, megjegyezve azt: – Nem kaptam rossz ajánlatot a Jegesmedvéktől, meg aztán ha esetleg időm, energiám engedni fogja, szívesen vállalok majd oktatást.

Az osztrák liga 2011/2012-es szezonjában 3 gólig és 7 gólpasszig jutó hokist arról is kérdeztük, hogy szerinte milyen csapat lehet az MJJSE a közelgő új évadban?

– Ahogy minden klub, a Jegesmedvék is arra törekszik a holtszezonban, hogy erősítsen, hogy még előrébb tudjon lépni. Nálunk is alakul a keret, de emellett itt vannak a tehetséges fiatalok, akik az előző évben sok tapasztalatot, és rutint szereztek, amit az ősztől hasznosíthatnak.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!