Sport

2012.06.16. 21:31

Harmadik helyen végzett a Cigánd

A labdarúgó NB III Tisza csoportjának 30. fordulójában mindkét megyei csapatunk hazai pályán szerepelt szombaton.

A labdarúgó NB III Tisza csoportjának 30. fordulójában mindkét megyei csapatunk hazai pályán szerepelt szombaton.Cigánd SE – Hajdúböszörményi TE 0-0

Cigánd, 300 néző. V.: Takács.

Cigánd: Nagy - Ludescher (Szabó), Tempfli, Cséke, Gnandt-Német, Oláh (Boldog), Csáki, Demeter, Török, Vicickó, Varga (Kántor). Edző: Kocsis János.

Hajdúböszörmény: Tömöri - Bogár, Holecz, Hortó A., Tóth Z., Tóth T. (Berta), Iván (Nagy K.), Reyes, Andorkó, Nagy S. (Sigér), Bogdanovic. Edző: Papp Ferenc.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Terjék Sándor, szakosztályvezető: - Sajnos a mai meccsen csak kapufákig jutottunk, és ez a második helyünkbe került. Ennek ellenére gratulálok a csapatnak az egész éves munkájáért és hozzáállásáért, valamint köszönöm szurkolóink buzdítását és remélem a következő bajnokságban sikerül megmásznunk azt a pár lépcsőfokot is.

Papp Ferenc: - Igen jó iramú mérkőzésen, nagyszerű küzdelemben sikerült szerencsével pontot szereznünk. Gratulálok a cigándi csapat bronzérméhez!

Sárospataki TC – Tiszakanyár SE 0-2 (0-1)

Sárospatak, 50 néző. V.: Berecz.

Sárospatak: Braun - Janikó, Szabó S., Kerékgyártó (Timkó), Lukács, Tóth Á., Kovács Sz. (Pothurszky), Gönczi (Kecskés), Nagy G., Terjék, Vécsi. Edző: Zsófi József, Wachter Gábor.

Tiszakanyár: Szobonya - Hokk (Göncz), Koskovits, Orgován (Gergely), Kiss T., Ruska, Lakatos L., Deák, Csombók (Szilágyi), Gombkötő, Kiss Gy. Edző: Koskovits György.

G.: Kiss Gy., Gombkötő.

Jók: Nagy G., Tóth Á., Gönczi, Szabó S., ill. Deák, Koskovits, Kiss Gy., Kiss T.

Zsófi József: - Az elmúlt években nagyon szerény körülmények között élt és dolgozott a csapat, ezért is dicséretes, hogy eljutottunk az NB III-ig. Játékosaimnak, kollégáimnak, támogatóinknak köszönöm ezt a közel hat évet amit együtt töltöttünk. A továbbiakban sok sikert kívánunk a Sárospataknak!

Koskovits György: - A mérkőzést az a csapat nyerte, amelyik a kapuk előtt jobban koncentrált. Szép szezont tudhatunk magunk mögött, és ezúton kívánok mindenkinek jó pihenést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!