Sport

2012.06.02. 20:45

Csak a Putnok nyert

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 28. fordulójában három megyei csapatunk játszott szombaton.

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 28. fordulójában három megyei csapatunk játszott szombaton.

Ózdi FC – Dunakeszi VSE 1-2 (0-0)

Ózd, 100 néző. V.: Szigetvári.

Ózdi FC: Jakab – Nagy G., Bakos, Darai, Berta, Kovács Á., Füleki, Kovács Sz., Bihari, Oltyán (Betik), Tankó (Ruszó). Edző: Zimmermann Tamás.

Dunakeszi: Beke - Tóth T., Tóth G., Krajcsek, Madar, Székesi, Duba, Dizmatsek (Kiss), Lőrincz, Szalai (Petrezselyem, Molnár), Kákonyi. Játékos-edző: Lőrincz László.

G.: Ruszó, ill. Madar, Dizmatsek.

Jók: Jakab, Bihari, Darai, ill. Tóth G., Duba, Madar.

Zimmermann Tamás: - Megérdemelten győzött a több helyzetet kidolgozó Dunakeszi.

Lőrincz László: - Lagymatag első félidő után egy kis fejmosást követően a helyzetek és a mutatott játék alapján megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Putnok VSE – Tura VSK 3-0 (1-0)

Putnok, 400 néző. V.: Pap.

Putnok: Roza - Sebők, Nagy Cs., Kovács R., Boczki, Tátrai (Zimányi A.), Bányai (Ulrich), Zabos, Zimányi Á., Ondó (Máthé), Monyók. Edző: Koszta Péter.

Tura: Nagy G. - Filipó, Tóth A., Sukaj, Kurilla (Kaszás), Kovács P., Nagy J., Tóth T., Pap, Blaubacher (Takács), Less K. Edző: Lilik Pál.

G.: Kovács R., Ondó, Zimányi A.

Kiállítva: Tóth A. (39.).

Jók: az egész csapat, il. Nagy G., Pap, Tóth T.

Koszta Péter: - Köszönjük Tamás Barnabás polgármesternek és a város vezetésének, Negrutz Ágostonnak és a Sajóvölgye Focisulinak és a többi szponzornak az egész éves támogatást, úgy érzem megháláltuk.

Lilik Pál: - Ezúton is gratulálni szeretnék a Putnoknak a bajnoki címhez. Sajnos nem sikerült elrontani a bajnoki ünneplést, a kiállítás meghatározta a mérkőzés kimenetelét, sok sikert a Putnoknak az NB II-ben.

Felsőtárkány SC – FC Tiszaújváros 5-1 (1-0)

Felsőtárkány, 80 néző. V.: Dolnegó.

Felsőtárkány: Bákonyi - Lakó, Hompoth (Nagy J.), Nagy I., Busai, Kerékgyártó (Vona), Ragó, Nagy P., Szűcs Á., Nagy Zs. (Domán), Felföldi. Edző: Molnár Róbert.

Tiszaújváros: Varsányi - Horváth, Fodor, Makó, Török, Gacsal, Lippai, Kerekes (Kovács B.), Binder (Vajda), Kovács P. (Dávid), Gaál. Edző: Koleszár György.

G.: Felföldi (3), Nagy Zs., Fodor (öngól), ill. Dávid.

Kiállítva: Gaál (49.).

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Molnár Róbert: - Teljesítményünk egyenesen arányos a rúgott góljaink számával. Megérdemelten nyertünk egy széteső Tiszaújváros ellen.

Koleszár György: - Mindenben igaza van Lőrincz Lacinak...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!