Sport

2012.05.21. 16:55

Első magyar salakmotoros Csapatkupa sorozat: Egy órával később kezdenek a DVTK meccs miatt

Miskolc - Szombaton 17.30-tól folytatódik az első magyar salakmotoros Csapatkupa sorozat, a 4. fordulóval.

Miskolc - Szombaton 17.30-tól folytatódik az első magyar salakmotoros Csapatkupa sorozat, a 4. fordulóval.

A szombaton Miskolcon, a népkerti pályán megrendezendő, a salakmotoros Csapatkupa sorozat 4. fordulójára kiírt Debrecen Autó FarkasokMPA System-Bikák mérkőzés a korábban meghirdetett időpontnál egy órával később kezdődik. Ennek az oka az, hogy a rendezvény szervezői szeretnék elkerülni a párhuzamosságot, az átfedést egy másik miskolci sporteseménnyel.

– Miután vasárnap este kiderült, hogy a mostani hétvégén, szombaton 15 órától játsszák le a DVTK – Vasas NB I-es futballbajnokit, és ez így egy időbe esne a mi rendezvényünkkel, ezért gyorsan úgy döntöttünk, hogy inkább egy órával később kezdünk, hogy elkerüljük az ütközést – tudtuk meg Jacsó Tibortól, a salakmotoros sorozat főszervezőjétől. – A 17.30-as kezdéssel ugyanis nem állítjuk választási lehetőség elé azokat a sportbarátokat, akik a labdarúgó mérkőzésre és a salakmotor versenyre is egyaránt kíváncsiak, hiszen a Diósgyőr meccs vége után még több mint egy fél órája lesz mindenkinek arra, hogy átérjen hozzánk, a Népkertbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!