Sport

2012.04.15. 19:13

Négy-négy gól született

A labdarúgó megyei I. osztály 23. fordulójában két találkozót játszottak le vasárnap.

A labdarúgó megyei I. osztály 23. fordulójában két találkozót játszottak le vasárnap.

Emőd – Tiszalúc 1-3 (1-1)

Emőd, 150 néző. V.: Séra.

Emőd: Jaksi - Kiss, Rémiás, dr. Török (Petruska), Csibrik (Burai), Fekete, Görzsöny, Bodzán, Lakatos J., Vass, Boncsér. Edző: Szepesi Zsolt.

Tiszalúc: Serki - Gellérfi, Simon, Lastóczki (Lövei), Roha (Kovács), Huszti (Glonczi I.), Gaál (Glonczi K.), Macsó, Horváth T., Horváth S., Egyed (Koczka). Edző: Majdanics Péter.

G.: Boncsér, ill. Horváth T. (2), Lastóczki.

Jók: Rémiás, Bodzán, Csibrik, ill. Horváth T., Horváth S., Macsó, Simon, Egyed.

Ifi: 7-0.

Szepesi Zsolt: - Komoly lehetőséget packáztunk el az első félidőben, míg a másodikban zuhanórepülésbe mentünk át.

Majdanics Péter: - A második félidei teljesítményünk alapján győzelmünk megérdemelt.

Felsőzsolca – Tállya 3-1 (2-0)

Felsőzsolca, 300 néző. V.: Kálmán.

Felsőzsolca: Tarr - Szabó, Nyircsák, Kalász, Asszony, Staviarszki (Zuti), Sándor, Bárdos, Orosz (Kőműves), Pálinkás (Kavalyecz), Dorgai (Matesz). Játékos-edző: Sándor Zsolt.

Tállya: Kristóf - Siróczki (Bodnár), Martis, Molnár, Balázs (Szárnya), Kovács, Gréz, Mihálszki Cs., Paranai, Mihálszki N. (Kiss), Orosz (Sikur). Játékos-edző: Pachinger János.

G.: Asszony, Orosz, Pálinkás, ill. Gréz.

Jók: Asszony (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki.

Ifi: 4-2.

Siegel János, szakosztályvezető: - Egy nagyon jó ellenfél ellen végre megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek és nagyon remélem, hogy ez a forma az elkövetkezendő mérkőzéseken is megmutatkozik. Az őszi szezonban olyan teljesítményt nyújtottunk, ami az egyesület hírnevéhez és az én elképzeléseimnek sem felelt meg. Bízom benne, hogy a téli időszakban megtörtént változások révén Felsőzsolca labdarúgása újra régi fényében fog tündökölni.

Pachinger János: - Az első félidőben semmit sem csináltunk a pályán, a másodikban már csak erőlködés volt játék nélkül. Ez kevés...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!