Sport

2012.04.28. 20:12

Négyet kaptak csapataink

A labdarúgó NB III Tisza csoportjának 23. fordulójában mindkét megyei csapatunk szombaton lépett pályára.

A labdarúgó NB III Tisza csoportjának 23. fordulójában mindkét megyei csapatunk szombaton lépett pályára.

Sárospataki TC – Debreceni EAC 1-4 (0-1)

Sárospatak, 50 néző. V.: Kormány.

Sárospatak: Braun - Janikó, Szabó S., Tóth, Lukács, Zsófi D. (Kecskés), Kerékgyártó (Gönczi), Timkó, Ablonczy (Horváth), Terjék, Vécsi. Edző: Zsófi József, Wachter Gábor.

DEAC: Oláh - Takács, Tóth, Buka, Buzai, Mizsák, Varga M., Klein (Szabó), Csák (Balogh), Brehószki, Sütő (Tőkés). Edző: Sáfár László.

G.: Vécsi, ill. Mizsák (2), Brehószki, Tőkés.

Jók: Szabó S., Vécsi, Timkó, ill. Mizsák, Brehószki, varga.

Zsófi József: - Több volt ebben a mérkőzésben. Az elején pár helyzetet kihagytunk, majd kaptunk egy megmagyarázhatatlan gólt, és amikor próbáltunk menni az ikszért, akkor pedig kivégeztek minket.

Sáfár László: - A mérkőzés elején egy-két lehetősége volt a lelkes hazai csapatnak, azt követően pedig utaltuk a mérkőzést. A meccs néhány szakaszában sikerült megvalósítani amit elterveztünk, de összességében az eredménnyel elégedett vagyok, de a mutatott játékkal kevésbé.

Várda SE – Cigánd SE 4-0 (3-0)

Kisvárda, 600 néző. V.: Takács.

Kisvárda: Petranics - Lakatos I., Krizán (Lakatos T.), Tóth, Mező, Oláh D. (Spekker), Hegedűs, Fodor, Brankovics (Deme), Iván, Bagin. Edző: Révész Attila.

Cigánd: Gazsi - Ludescher, Tempfli, Gnandt-Német, Csáki, Deák, Dolhai, Szabó (Demeter), Baksa (Oláh), Varga, Török (Vicickó). Edző: Kocsis János.

G.: Lakatos I., Iván, Bagin, Deme.

Kiállítva: Ludescher (54.), Deák (65.).

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Révész Attila: - Az első félidőben az offenzív játékunk megalapozta a mérkőzés végkimenetelét, majd a másodikban a kiállítások végérvényesen eldöntötték a meccset.

Kocsis János: - A hazaiak megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!