Sport

2012.04.20. 17:39

DKSK-MISI: Így vagy, úgy, de vége lesz

Miskolc - A szezon utolsó meccsét játssza a DKSK-MISI női kosárlabdacsapata.

Miskolc - A szezon utolsó meccsét játssza a DKSK-MISI női kosárlabdacsapata.

A női kosárlabda NB I/A rájátszásában, a 9. helyért zajló két nyert meccsig tartó párharc harmadik mérkőzésén, szombaton 18 órától a miskolci városi sportcsarnokban a DKSK-MISI a BSE-FCSM-et fogadja. A múlt héten szombaton 79-50-re nyert a Diósgyőr hazai pályán, szerdán viszont 72-60-ra kikapott a fővárosban.

– Ebben az összetételeben, úgy, hogy két sérült alapemberre, Hadzovicra és Farkasinszkire nem számíthatok, nagyon sebezhetőek vagyunk, mert a rotációs lehetőségünk behatárolt – mondta Milen Vukicevic, a DKSK-MISI edzője. – Ilyen felállásban nem játszottunk még az idén, nem is nagyon tudtunk készülni erre, és vendégként még nehezebb dolgunk van emiatt, hiszen abból pluszból, amit idehaza a szurkolóktól kapunk, idegenben nem építkezhetünk. Szerdán jobb százalékban dobtunk, több lepattanót szedtünk, de több volt az eladott labdánk, ez volt a hiba, ez okozta a vereséget, illetve sok hárompontost kaptunk, és a kapott faultos kosarak száma is több volt annál, mint ami elfogadható.

Milen Vukicevic szerint ha ez alkalommal az ellenfél külső játékosait távolt tudják tartani a palánktól, és agresszíven, bátran játszanak, ahogy egy hete, akkor meg lehet a 9. hely.

– Ebben a felállásban egyszer már volt sikerünk, remélem a közönség támogatására ezúttal is számíthatunk, és ezt meghálálják majd a lányok – mondta a tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!