Sport

2012.03.28. 12:45

VRC: a Dág ellen a bronzéremért

Egy hete játszották le a férfi röplabda NB I elődöntőjének utolsó meccsét, amelynek Kazincbarcika adott otthont, és mivel a FINO Kaposvár csapata a három nyert meccsig tartó párharc harmadik összecsapásán is nyerni tudott a Vegyész RC-Kazincbarcika ellen (3:0), a somogyiak a korábbi két sikerükkel (3:1, 3:0) a fináléba jutottak.

Egy hete játszották le a férfi röplabda NB I elődöntőjének utolsó meccsét, amelynek Kazincbarcika adott otthont, és mivel a FINO Kaposvár csapata a három nyert meccsig tartó párharc harmadik összecsapásán is nyerni tudott a Vegyész RC-Kazincbarcika ellen (3:0), a somogyiak a korábbi két sikerükkel (3:1, 3:0) a fináléba jutottak.Az elődöntő másik ágán a Kalo-MÉH Kecskeméti SE is háromszor győzte le a Dági KSE-t (mindháromszor 3:0-ra), így az aranyért a Hírös város együttese a kaposváriakkal csatázik, míg a bronzéremért Dág – Kazincbarcika párharcot rendeznek. Ez utóbbi csata is három nyert meccsig tart, a kiírás szerint április 20-án kezdődik (azért van hosszabb szünet a bajnokságban, mert a magyar ifjúsági leány- és fiú válogatott Európa-bajnoki selejtezőt játszik), és váltott pályaválasztói joggal zajlik. Mivel a bronzcsata résztvevői közül a Dág végzett előkelőbb helyen az alapszakaszban, így a párharc első mérkőzéseinek házigazdái ők lesznek. A 3. helyért zajló küzdelemnek azonban még nincs meg a pontos menetrendje, mert mint azt Dudás Andrástól, a VRCK edzőjétől megtudtuk, a két csapat még nem egyeztetett ez ügyben, így jelenleg csak a hivatalos, a versenynaptár szerint játéknapok ismertek.

 A 3. helyért zajló rájátszás hivatalos játéknapjai

Április 20. (péntek): Dági KSE – Vegyész RC-Kazincbarcika

Április 22. (vasárnap): Vegyész RC-Kazincbarcika – Dági KSE

Április 25. (szerda): Dági KSE – Vegyész RC-Kazincbarcika

Április 27. (péntek): Vegyész RC-Kazincbarcika – Dági KSE – ha szükséges

Április 29. (vasárnap): Dági KSE – Vegyész RC-Kazincbarcika – ha szükséges 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!