Sport

2012.03.09. 19:55

Talmácsi Gábor Orfűn tesztel

A hamarosan rajtoló Országos Rally Bajnokság előtt, felkészülés jelleggel Talmácsi Gábor is részt vesz a hétvégi orfűi sprint rallyn.

A hamarosan rajtoló Országos Rally Bajnokság előtt, felkészülés jelleggel Talmácsi Gábor is részt vesz a hétvégi orfűi sprint rallyn.

Annak érdekében, hogy minél több tapasztalatot szerezzen az orfűi versenyen ki fog próbálni egy Mitsubishi Lancer Evo IX-est, illetve Patkó Gergely navigál majd neki a gyorsaságikon. Talmácsi nagyon komolyan veszi a felkészülést, mely során nagyon sok hasznos információt és segítséget kapott már eddig is csapatától, a Maricsek Racing Team-től. 

Talmácsi Gábor:

“Minél több tapasztalatra van szükségem, éppen ezért is döntöttünk úgy a csapatommal, hogy indulok az Orfű rallyn, ahol verseny körülmények között tudunk tesztelni. Ezen a futamon Patkó Gergő lesz a navigátorom, aki nagyon jól ismeri a környéket és óriási rutinnal rendelkezik. Az OB-ig még több versenyautót is ki fogok próbálni, hétvégén pedig egy Lancer Evo IX-sel állok rajthoz.”

Maricsek Miklós:

"Két hónapja dolgozunk Gáborral és kis csapatunkkal a rallys projekten, ami nagyon rövidnek mondható. Az orfűi versennyel újabb szakaszába érkezett a felkészülés. Ez egy jelentős állomás, mivel a hétvégi tapasztalatok fontosak a további munkánk szempontjából. Véleményem szerint Gábor elszántságának és precizitásának köszönhetően maximálisan ki fogjuk tudni használni a rendelkezésünkre álló rövid időt."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!