Sport

2012.03.06. 16:30

Ligakupa: csak fiataloknak

Ligakupa negyeddöntő visszavágót játszik szerdán a Diósgyőri VTK a Videoton FC vendégeként.

Ligakupa negyeddöntő visszavágót játszik szerdán a Diósgyőri VTK a Videoton FC vendégeként.

A fiataloknak ad lehetőséget a Benczés Miklós, a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője a szerdán 16 órától Székesfehérvárott megrendezésre kerülő Videoton FC – Diósgyőri VTK Ligakupa negyeddöntő visszavágón.

Mint ismert: a két csapat Ligakupa párharcának első meccsén, két hete két góllal, 2-0-ra a Videoton nyert Diósgyőrben, így nem sok esélye maradt a továbbjutás kiharcolására a Diósgyőrnek. És mivel a két együttes a mostani Ligakupa meccs után négy nappal ismét egymás ellen játszik (vasárnap 18 órától bajnokit, Diósgyőrben), így a piros-fehéreknél úgy döntöttek, hogy ez utóbbi találkozót helyezik előrébb a fontossági sorrendben.

– Más lesz a felállásunk mind a két meccsen, a vasárnapi bajnokinak ugyanis nagyobb a jelentősége számunkra, úgyhogy az utazás fáradalmait, az esetleges sérülés veszélyeit is kiküszöbölendő, elsősorban a fiataljainknak kívánunk ez alkalommal lehetőséget adni – tudtuk meg Benczés Miklóstól, a DVTK vezetőedzőjétől. – Ez egy jó lehetőség lesz azok számára, akik Fehérváron pályára léphetnek, remélem többen megragadják majd ezt.

Hogy pontosan kik, arra később ígért választ Benczés Miklós, mint mondta: a délutáni edzés után dől el véglegesen az utazó keret névsora.


Szerdán 16 órától Székesfehérváron szerepel a DVTK a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on. Ön mit tippel a mérkőzésre?

Titkos adat, hogy miként áll a labdarúgó Ligakupa nézőszám versenye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!