Sport

2012.03.29. 10:48

Bundaügy: F. Balázs nem nyilatkozik

Az Észak-Magyarország napilap munkatársa nem sokkal ezelőtt, a csütörtöki edzést megelőzően telefonon megkereste F. Balázst, a REAC egykori, és a Diósgyőr jelenlegi kapusát, aki elhárította a lap érdeklődését, mondván, nem szeretne az ügyről nyilatkozni.

Az Észak-Magyarország napilap munkatársa nem sokkal ezelőtt, a csütörtöki edzést megelőzően telefonon megkereste F. Balázst, a REAC egykori, és a Diósgyőr jelenlegi kapusát, aki elhárította a lap érdeklődését, mondván, nem szeretne az ügyről nyilatkozni. F. Balázs egyben azt kérte, hogy a teljes neve ne jelenjen meg a lapban, a médiában. Az Észak-Magyarország információi szerint a nap folyamán a DVTK vezetése asztalhoz ül majd F. Balázzsal, melyen eldőlhet, hogy mi lesz, lehet a játékos sorsa.

 Mezőkövesden előbb tájékozódnak

Sz. Leventével kapcsolatban megkereste az Észak-Magyarország Bocsi Annát, a mezőkövesdi klub ügyvezető igazgatóját is, aki előbb tájékozódni szeretne az ügyben.


A Blikk információ szerint két újabb volt REAC-os futballista is a bundaügy gyanúsítottja lett, mindketten kapusok, és jelenleg mindketten borsodi csapatban védenek, egyikük az NB I-es Diósgyőri VTK, másikuk az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry SE játékosa.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!