Sport

2011.11.18. 13:48

Dupla győzelemre készül a Debrecen-Fujitsu

Debrecen - Újra vízben a hajdúsági pólósok, akik szombaton a Szentes, hétfőn pedig a Fradi ellen meccselnek.

Debrecen - Újra vízben a hajdúsági pólósok, akik szombaton a Szentes, hétfőn pedig a Fradi ellen meccselnek.

Háromhetes bajnoki szünetet követően újra medencébe száll a Debrecen-Fujitsu csapata. Gyöngyösi András legénysége szombaton 16.45-től a Szentest fogadja hazai közönség előtt, majd hétfőn este a Ferencvárossal küzdenek meg a három pontért a Népligetben. A cívisvárosi pólósok a hosszú pauzát kihasználva négy napot Olaszországban töltöttek, ahol hat edzőmérkőzés tarkította a felkészülést.

Kötelező, ezért nehéz

- A Szentes ellen hazai pályán mindenképp győznünk kell, azonban ez attól is függ, hogy mentálisan hogyan kezeljük a találkozót. Amennyiben olyan hozzáállással és komplett csapattal játszunk, mint a Pécs vagy BVSC ellen, akkor hasonlóan szép eredményben bizakodhatunk, ám ha úgy állunk hozzá, mint az OSC-meccsen, akár egy Szentes ellen is meg lehet szenvedni. Hétfőn a ferencvárosiakhoz utazunk, akik véleményem szerint idáig nem vették komolyan a meccseiket a jobb csapatok ellen. Minket valószínűleg nagyon meg akarnak verni, de mi éppen e szerint készülünk. Nem úgy megyünk a Népligetbe, hogy három ajándékponttal térünk haza – feltérképeztük őket, a találkozóikat kielemeztük és készülünk rájuk. Ha mentálisan úgy állunk oda, akkor azon a mérkőzésen sem szabad, hogy probléma legyen, habár fel kell készülnünk, hogy fővárosi meccs lévén lehetnek külső tényezők, de ezeket ki kell zárnunk és meg kell nyernünk az összecsapást – vélekedett Gyöngyösi András.

- Az ilyen meccsek a legnehezebbek, ám a Szentes és a Fradi a kötelezően legyőzendő ellenfelek közül a legerősebbek. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nem lesz probléma – ha mindenki hozza azt a teljesítményt, ami tőle elvárható és csapatszinten tudunk, akkor mindenféleképpen be kell darálnunk őket – mondta bizakodva Vindisch Ferenc, a Fujitsu rutinos játékosa.

HBN-OLAHA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!