Sport

2011.11.03. 13:41

A görögök nem szeretnek veszíteni

Sütő Edina mindkét csapatnak szurkol – de a Lokinak kicsit jobban.

Sütő Edina mindkét csapatnak szurkol – de a Lokinak kicsit jobban.

Megérkezett csütörtökön Debrecenbe a Patrasz csapata, a DVSC-Fórum KEK-ellenfele. A görög együttes két mérkőzést játszik a hét végén a Lokival, szombaton és vasárnap is összemérik erejüket a cívisvárosi kedvencekkel.

A jelenleg az NB I/B-ben szereplő Nyíradonyi VVTK-t erősítő Sütő Edina korábban éppen a Patrasz színeiben kézilabdázott.

– Nagyon rutinos játékosok alkotják a görög csapatot, akik nagy lelkesedéssel lépnek pályára, és nem szeretnek veszíteni – válaszolt Sütő Edina, amikor a Loki ellenfelének erősségeiről kérdeztük.

– Viszont a Debrecen gyorsabb kézilabdát játszik, a tempóval gondjaik lehetnek – vélekedett a hellén gárda gyenge pontjáról a Nyíradony sportolója.

– A kintről elengedett átlövések és a közvetlen indítások segíthetik a DVSC-t a siker elérésében – tette hozzá.

A Patraszban hat külföldi – litván, szerb, orosz, ukrán – játékos található, közülük hárman új emberek – Edina távozása után érkeztek.

Küzdelmes meccs lehet

– Szerintem nagyon küzdelmes kis mérkőzést láthat majd a közönség a Hódos-sportcsarnokban. Remélem, hogy a Debrecen több lehetőséget fog kihasználni, de azt is, hogy a görögök felveszik a harcot a házigazdák ellen. Mindkét csapatnak szurkolok, de mivel a cívisvárosban nőttem fel, a DVSC-nek jobban szorítok – árulta el Sütő Edina, aki hozzáfűzte azt is: nagyon szeretett Görögországban lenni. Szavaiból kiderült: szívesen emlékezik a kint töltött időszakra.

A megérkezés napján Edina segítette egykori csapatát az elhelyezkedésben. Mivel szombaton a Nyíradonyi VVTK az Inárcs-Örkény otthonában játszik az NB I/B-s pontvadászatban, csak a második, vasárnapi összecsapást tudja megtekinteni – mondta el.

A DVSC-Fórum hét végi KEK-találkozóira a bérletek nem érvényesek, ellenben bajnoki jegyárakon lehet belépőhöt váltani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!