Sport

2011.10.10. 15:05

Button a Ferrari ajánlatát utasította vissza?

A brazil újság az O Estado de S.Paulo szerint a McLaren azért sietett Button szerződésének a meghosszabbításával, mert a Ferrari komolyan érdeklődött Button iránt a 2013-as szezonnal kapcsolatban.

A brazil újság az O Estado de S.Paulo szerint a McLaren azért sietett Button szerződésének a meghosszabbításával, mert a Ferrari komolyan érdeklődött Button iránt a 2013-as szezonnal kapcsolatban.„Úgy gondolom, hogy fontos egy pilóta számára, hogy más lehetőségeket is megvizsgáljon” – erősítette meg a hírt gyakorlatilag Jenson Button, írja a formula.hu. A 31 éves Button azonban a következő éveket még biztosan wokingban fogja eltölteni. „Nem a pénz miatt maradtam, hanem mert úgy hiszem, hogy itt van a legnagyobb esélyem arra, hogy ismét világbajnok legyek.”

"2001 óta sok minden megváltozott"

Pedig egy évtizeddel ezelőtt a Renault-nál Flavio Briatore egyszer már leírta Buttont. Briatore akkor a 2001-es Monacói Nagydíjon úgy jellemezte a 21 éves angolt, hogy ő egy olyan pilóta, aki „hirtelen sok pénzt keres és csak az élet örömeire tud gondolni. Most is a hajóján van a helyett, hogy itt dolgozna.”

Button most 2011-ben a Suzukai Nagydíjon válaszolt. „Ez mind igaz, de nagyon fiatal voltam, tapasztalatlan és csak élveztem azokat a dolgokat, amik körülvettek. És bizony nem könnyű Flavio pilótájának sem lenni” – mosolygott Button. „De 2001 óta sok minden megváltozott. Sokat tanultam, és ezt láthatod is az idei szezonomból.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!