Sport

2011.09.24. 14:18

KBSC: Műfüvön Budapesten

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a Budapest Honvéd tartalék vendége lesz a Kazincbarcikai SC vasárnap délután.

A labdarúgó NB II Keleti csoportjában a Budapest Honvéd tartalék vendége lesz a Kazincbarcikai SC vasárnap délután. – A gondjaink nem ritkultak a héten, Bene már az előző meccseket is sérülten vállalta, most pedig teljes pihenőt írtak elő a számára, így két meccsen biztosan nem játszhat, ahogy a részleges bokaszalag szakadást szenvedett Dávid Z. sem, így mindkét gólfelelősünk játékát kénytelenek leszünk nélkülözni – mondta Szabó János, a Kazincbarcikai SC szakvezetője. – A sort folytathatom azzal, hogy kisebb sérülések miatt Mbei és Komlósi is hagyott ki tréningeket. Nem túl örömteli események ezek, de ezzel együtt is pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni, hogy a szeptemberi negatív mérlegünkön javíthassunk. Nem lesz könnyű dolgunk, ellenfelünk szoros meccseket játszott erős csapatok ellen, ráadásul számunkra egy kissé érthetetlen okok miatt, hiszen ezt az időjárás aligha indokolja, műfüvön kell játszanunk, ami egy picit azért más, mint a rendes fű.

- ÉM -


A pályán

Budapest Honvéd tartalék – Kazincbarcikai SC (vasárnap, 16.00)  

A KBSC várható kezdőcsapata: Tarr – Komlóssy, Komlósi, Nyisalovits, Toplenszki – Konate, Nyitrai, Fehér, Kovács B. – Tátrai, Kovács P.

Az edző tippje: 1-1.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!