Sport

2011.08.24. 21:25

A 31. Nemzeti Hőlégballon Bajnokság eredményei

Debrecen - A szerda délutáni eredményhirdetéssel zárult a 31. Nemzeti Hőlégballon Bajnokság és a 11. Debrecen Kupa Nemzetközi Hőlégballon Verseny.

Debrecen - A szerda délutáni eredményhirdetéssel zárult a 31. Nemzeti Hőlégballon Bajnokság és a 11. Debrecen Kupa Nemzetközi Hőlégballon Verseny.

A reggeli felszállást követően alakult ki a végleges eredmény, amely mind a magyar bajnokságban, mind a 11. Debrecen Kupa nemzetközi versenyen megegyező sorrendet hozott.

31. Nemzeti Hőlégballon Bajnokság és a 11. Debrecen Kupa Nemzetközi Hőlégballon Verseny dobogósai

Török Sándor (Győr)

Végh Sándor (Debrecen)

Nagy Péter (Győr)

Négy nemzet 15 versenyzője augusztus 21-től 4 napon át emelkedett hőlégballonjaival Debrecen fölé, és a pilóták 19 feladatot hajtottak végre. Az újdonsült magyar bajnok 10 éve versenyez a magyar bajnokságban, tavaly Ő érte el a debreceni világbajnokságon a legjobb magyar helyezést.


Debrecen, Hajdúszoboszló - Kedden délután és este újra felszálltak a 31. Hőlégballon Nemzeti Bajnokság és a 11. Debrecen Kupa versenysorozatának résztvevői, akik ezúttal a hajdúszoboszlói repülőtérről emelkedtek a levegőbe.

Debrecen - Reggel 6.00 órakor a 31. Hőlégballon Nemzeti Bajnokság és a 11. Debrecen Kupa versenysorozata keretében utolsó felszállásra került sor. A reggeli felszállás során egy feladatot kellett végrehajtaniuk a pilótáknak.

Debrecen - Kedden délután öt és hat óra között ismét elstartolnak a hőlégballonok, azonban - a szervezők legfrissebb közleménye szerint - nem Debrecen külvárosából, hanem Hajdúszoboszlóról. A Hajdú Online az előkészületeket és a felszállást élőben közvetíti a helyszínről!

Debrecen – A tavalyi nagy sikerű világbajnokság után, idén augusztus 20-24. között ismét hőlégballonok lepik el a cívisváros légterét. A szervezők segítségével a HAON is felszállhatott az egyik ballonnal és megcsodálhattuk Debrecent madártávlatból. A kedd délután felszállást élőben közvetítjük!

Debrecen – Este 20:30-től a Nagytemplom előtt a Kossuth téren kivilágított hőlégballon bemutató várta az érdeklődőket.

Debrecen – Nézze meg, hogy honnan és mikor indulnak ma délután a hőlégballonok Debrecenben!

Debrecen – A tavalyi világbajnokság után ezekben a napokban ismét látványos versengés helyszíne a cívisváros.

Debrecen – Hétfőn reggel 6.20 órakor a 31. Hőlégballon Nemzeti Bajnokság és a 11. Debrecen Kupa versenysorozata keretében újabb felszállásra került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!