Sport - Foci

2019.01.29. 16:42

A diósgyőriek nyerték a tornát

Miskolc – Rakaczki Bencére és Bánka Kristófra focival emlékeztek a hétvégén.

Miskolc – Rakaczki Bencére és Bánka Kristófra focival emlékeztek a hétvégén.

Szombaton húsz határon inneni és határon túli szurkolói csapat részvételével rendezte meg az amigeleken.hu DVTK szurkolói honlap és az Újpest 1885 Szurkolói Klub a IV. Bánka-Rakaczki Emléktornát. Az eseménynek idén Dunakeszi és Mogyoród adott otthont. A csapatok négy ötös csoportba kerültek besorolásra, a csoportokból az első két helyezett jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. Mindkét helyszínen 10-10 csapat küzdött a továbbjutásért.

All Star-meccs

Az emléktornát ezúttal is színesítették az U9-es korosztályú utánpótláscsapatok minitornája, melyen a DVTK és az UTE csapatai mellett a két házigazda város hasonló korosztályú csapatai vettek részt. A nap egyik fénypontja az All Star-gálamérkőzése volt, amelyen az emléktornán résztvevő szurkolói csapatok klubjainak egykori játékosai csillogtatták meg tudásukat.

A végeredmények: U 19: 1. DVTK (Kelemen Zénó, Gabriel Rados, Bialkó Zoltán, Puskás Zekő, Schőn Benett, Almási Ádám, Vass Ádám, edző: Borbély Gábor). Emléktorna, döntő: DVTK szurkolói csapat – Semleges Térfél 4-3.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!