Sport - Foci

2017.12.06. 11:52

Kikapott a franciáktól a magyar futsal-válogatott Miskolcon

Miskolc - A magyar futsal-válogatott 4-1-es vereséget szenvedett az Európa-bajnoki résztvevő francia együttestől felkészülési mérkőzésen, Miskolcon.

Miskolc - A magyar futsal-válogatott 4-1-es vereséget szenvedett az Európa-bajnoki résztvevő francia együttestől felkészülési mérkőzésen, Miskolcon.

A magyarok gólját Klacsák Bence szerezte az első félidőben. Sito Rivera szövetségi kapitány nem az alapcsapatát szerepeltette, kísérletezésre használta fel az összecsapást.

A keddi találkozó volt a búcsúmeccse a 113-szoros válogatott Németh Péternek, aki 36 évesen intett búcsút a nemzeti csapatnak. A két válogatott szerdán 16 órától is összecsap egymással Miskolcon, azon ő már nem lép pályára.

- MTI -


Jegyzőkönyv

Magyarország – Franciaország 1-4 (1-2)

Miskolc, 300 néző. V.: Szilágyi, Kovács.

Magyarország: Alasztics – Dávid, Németh, Horváth, Nagy. Csere: Mezei (k), Klacsák, Trencsényi, Fridrich, Vas, Tatai, Sánta, Gál, Andorka, Szabó. Szövetségi kapitány: Sito Rivera.

Franciaország: Durot – Ramirez, Mohammed, Kebe, Gasmi. Csere: Haroun (k), Kerroumi (k), Belhaj, Ba, De Sa Andrade, Aigoun, Ngala, Alla, Mouhoudine. Szövetségi kapitány: Pierre Jacky.

Gólszerző: Kebe (0-1) a 3., Klacsák (1-1) a 15., Ba (1-2) a 15., De Sa Andrade (1-3) a 39., De Sa Andrade (1-4) a 40. percben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!