Sport - Foci

2017.06.20. 16:40

Videó: Tömegverekedés tört ki a Shanghai meccsén a Chelsea korábbi játékosa, a brazil Oscar miatt

Ritkán látott, furcsa jelenet játszódott le a kínai bajnokságban, a Guangzhou R&F–Shanghai SIPG találkozón.

Ritkán látott, furcsa jelenet játszódott le a kínai bajnokságban, a Guangzhou R&F–Shanghai SIPG találkozón.

A decemberben Kínába szerződött brazil támadó középpályás - a Chelsea korábbi, a Shanghai jelenlegi játékosa -, Oscar a Guangzhou R&F elleni mérkőzés első félidejének utolsó percében egyszer csak „begőzölt”: az ellenfél két futballistájába is közelről nekibombázta a labdát. A Guangzhou játékosai azonnal megtámadták a fejét elvesztő brazilt: egyikük a földre lökte, amire a sanghajiak Oscar védelmére keltek. A lökdösődésbe a kispadokról is beszállt minden játékos, végül az edzők és a segítők fékezték meg őket.

A verekedés két piros lappal, a mérkőzés 1–1-es döntetlennel zárult.

Forrás: 444.hu | nso.hu.


Csúnya véget ért a Bosznia-Hercegovina–Görögország mérkőzés. A pályán kisebb tömegverekedés alakult ki, amiben Jannisz Janniotasz otthagyta a fogát.

A Budapesti Labdarúgó Szövetség szervezte azt a játékvezetői vizsgát, amelyről eltanácsolták az egyik jelentkezőt. A vizsgabiztos azért nem engedélyezte a tesztet, mert a jelölt túl sokat hiányzott. A bírójelölt előbb kiment, aztán visszajött, sört kezdett locsolni, majd székeket dobált.

A waterpolo.hu Facebook-oldalára került fel az a videó, amin nem a magyar válogatott a főszereplő, hanem a horvát és a görög junior együttes. Horkai György szövetségi kapitány azt mondta, ő még ilyet nem látott barátságos vízilabda-meccsen és nagyon máshol sem.

Nem tudni, hogy min vesztek össze a fogvatartottak a Cook megyei börtön egyik közös helységében, de a másfél percig tartó verekedés után öt súlyos sérültet kellett kórházba szállítani. A börtönbunyót biztonsági kamerák rögzítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!