Sport - Foci

2013.08.13. 16:21

DVTK: Rudolf és Seydi szabadlistán

A DVTK mindhárom idei mérkőzésén a kezdőcsapat tagja volt Rudolf Gergely és l Imam Seydi, de előfordulhat, hogy ez a szám már nem növekszik.

A DVTK mindhárom idei mérkőzésén a kezdőcsapat tagja volt Rudolf Gergely és l Imam Seydi, de előfordulhat, hogy ez a szám már nem növekszik.

- Rudolf Gergely és l Imam Seydi szabadlistára került - közölte Kovács Zoltán, a DVTK sportigazgatója -, azaz megfelelő ajánlat esetén nem gördítünk akadályt távozásuk elé. Mindkét játékos élő szerződése ellenére szabadon tárgyalhat, a DVTK pedig várja az ajánlatokat.

A sportigazgató azt is elmondta, Rudolf Gergely esetében nem újkeletű dologról van szó, a játékos már három héttel ezelőtt is kérte, engedje el a DVTK.

- A Győri ETO elleni mérkőzést követően azzal keresett meg Rudolf Gergely, hogy nem érzi jól magát Diósgyőrben, ezért távozni szeretne. Úgy gondolom, ilyen körülmények között nem tudja teljes tudásával szolgálni a DVTK-t, ezért elengedjük. Megfelelő ellentételezés fejében távozhat a válogatott csatár.

L Imam Seydi esete némiképp más.

- A francia-szenegáli támadóval Szivics Tomiszláv vezetőedző közölte, hogy a továbbiakban nem számít rá, ezért keressen magának másik csapatot, amely hajlandó élő szerződéséből kivásárolni - tette hozzá Kovács Zoltán. - írja hivatalos oldalán a klub.


Külön edzettek a csapattól

A DVTK kedd délutáni edzésén már nem vett részt sem Rudolf Gergely, sem l’Imam Seydy, előbbi a konditermet választotta, utóbbi a nagypályán tréningezett egyedül. A szabadlistára tett két játékos a felnőtt csapat öltözőjébe sem mehetett be, hogy együtt ölthessen szerelést a keret többi tagjával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!