Sport - Foci

2013.01.21. 13:28

Csorba-gól a Dortmundnak!

Labdarúgás - Csorba Szabolcs gól lőtt a Dortmundnak! A törökországi edzőtáborozáson résztvevő NB II-es fociválogatott vasárnap a Borussia Dortmund U 23-as csapata ellen lépett pályára. A Nyíregyháza Spartacus játékosai közül Csorba Szabolcs a kezdőben kapott helyet és a nyolcadik percben az ő góljával szerzett vezetést a Dárdai Pál dirigálta válogatott.

Labdarúgás - Csorba Szabolcs gól lőtt a Dortmundnak! A törökországi edzőtáborozáson résztvevő NB II-es fociválogatott vasárnap a Borussia Dortmund U 23-as csapata ellen lépett pályára. A Nyíregyháza Spartacus játékosai közül Csorba Szabolcs a kezdőben kapott helyet és a nyolcadik percben az ő góljával szerzett vezetést a Dárdai Pál dirigálta válogatott. Szabolcs a 76. percig volt pályán, klubtársa, Reznek Donát az 57. percben állt be. A meccset végül a dortmundiak nyerték 5–1-re, a németeknél Bajner Bálint is eredményes volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!