Sport - Foci

2012.07.31. 10:21

DVTK: brazil balhátvéd próbajátékon

Sikeresen túl van az első bajnoki fordulón a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata, ám könnyen lehet, hogy menet közben további játékos csatlakozik a piros-fehérek keretéhez.

Sikeresen túl van az első bajnoki fordulón a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata, ám könnyen lehet, hogy menet közben további játékos csatlakozik a piros-fehérek keretéhez. Miután a brazil Bernardo Frizonival – illetve menedzserével – nem sikerült dűlőre jutni, és a védő távozott Miskolcról, nyilvánvalóvá vált, hogy a baloldali védő poszt az a hely, ahol még erősítésre van szükség, ha úgy tetszik arra, hogy Gohér Gergőnek legyen alternatívája. Hétfőn egy ugyancsak dél-amerikai futballista bukkant fel az Andrássy úton: Jeff Silva, akit idén januárban igazolt le a Videoton. A brazil labdarúgó a fehérváriaknál az előző fél szezonban 8 percet játszott az NB I-es, és 772 percet az NB II-es gárdában. A 26 éves, 177 centiméter magas balhátvéd próbajátékon vesz részt Diósgyőrben, első lépésben ugyanúgy átesik a fizikai felmérőn, mint a többiek, és ha alkalmas minden szempontból, akkor a piros-fehérek játékosa lehet.

Arze: Belgium

Egy másik játékosra azonban nem számítanak a DVTK-nál, ez már korábban kiderült: a borsodiakkal egyébként még 2013. december 31-ig élő kontraktussal bíró Vicente Arze – információink szerint – nem a Waasland-Beverennél, amelynél próbajátékon vett részt, hanem az ugyancsak belga RSC Charleroinál folytathatja karrierjét.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!