Sport - Foci

2012.06.13. 08:09

Magyar Kupa: folytatás augusztus 11-12-én

Néhány nappal ezelőtt rendezték meg a 2012/2013-as labdarúgó Magyar Kupa-sorozat megyei selejtezőjének utolsó fordulóját, amely után eldőlt, hogy melyik öt B.-A.-Z. megyei együttes jutott fel az országos főtáblára.

Néhány nappal ezelőtt rendezték meg a 2012/2013-as labdarúgó Magyar Kupa-sorozat megyei selejtezőjének utolsó fordulóját, amely után eldőlt, hogy melyik öt B.-A.-Z. megyei együttes jutott fel az országos főtáblára.Ezek szerint a Putnok VSE (NB III), a Tiszaújvárosi FC (NB III), Bükkábrány (megyei I.), Szikszó-Tomor-Lak (megyei I.) és Sajóbábony (megyei I.) várhatja a sorsolást. 

Az első fordulóban (melynek játéknapja: augusztus 11-12.) azonban hét borsodi csapat lép majd pályára, ugyanis beszáll a küzdelembe a két NB II-es gárda, a Kazincbarcikai SC, valamint a Mezőkövesd-Zsóry alakulata is.

A Diósgyőri VTK NB I-es csapata a 2. fordulóban (játéknap: szeptember 26., szerda) fog csatlakozni a mezőnyhöz. Információink szerint az első forduló sorsolását július közepén készíthetik el.

A versenykiírás azt mondja, hogy a párosítások kialakításánál az MLSZ Versenybizottsága az 1-2. fordulóban földrajzi és bajnoki erőviszonyok alapján sorsolási csoportokat képezhet, és a csoportokon belül alakíthatja ki a párosítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!