Sport - Foci

2011.10.28. 20:34

Edzői nyilatkozatok a Diósgyőri VTK vs. Haladás után

"<em>A Pécs utáni meccs után úgy fogalmaztam, ilyen közönség előtt nem lehet rosszul futballozni. De lehet</em>" - kezdte nyilatkozatát Benczés Miklós a Haladás elleni újabb hazai győzelem után.

"A Pécs utáni meccs után úgy fogalmaztam, ilyen közönség előtt nem lehet rosszul futballozni. De lehet" - kezdte nyilatkozatát Benczés Miklós a Haladás elleni újabb hazai győzelem után.

Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): - A Pécs utáni meccs után úgy fogalmaztam, ilyen közönség előtt nem lehet rosszul futballozni. De lehet. Nem játszottunk jól, sok labdavesztésünk volt, a sok apró fault miatt nem volt folyamatos játék. Ami még nem fordult elő velünk, ellenfelünk a középpályán fölénk nőtt. Így még nem nyertünk meccset, csúszva, mászva, és örülök, hogy nem estünk szét a végére, mint legutóbb a Honvéd ellen, amikor a hajrában csapatvédekezési hiba miatt gólt kaptunk. Ma, ha előre játékban nem is voltak jobbak a középpályásaink, de védekezésben maximálisan megoldották a feladatukat.

Aczél Zoltán (Haladás): - Gratulálok a Diósgyőrnek. Szomorúak vagyunk, mert ez a harmadik sikertelen meccsünk, de van pozitívuma is ennek a mérkőzésnek, mert a döntetlen benne volt a játékunkban. Egy Luque döntött, egy szabadrúgás döntött. Voltak lehetőségeink, gólhelyzeteink, büszke vagyok a csapatomra, ebben a közegben, így lehet veszíteni. Bátrak voltak a játékosaink, mertek futballozni. Ebből lehet épülni, ebből lehet egy jó futball a Debrecen ellen. Abban a passzban vagyunk, hogy az ellenfél egyszer találja el a kaput, abból gól születik, de nem hibáztatom őket, mert látom, hogy tesznek ennek az elkerüléséért. A diósgyőri közönség még mindig csodálatos.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 14. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Haladás Sopron Bank együttesét látta vendégül pénteken 18 órától az Andrássy úti "Katlanban". Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!