Sport - Foci

2011.09.11. 18:34

Edzői nyilatkozatok a Paks vs. Diósgyőri VTK után

"<em>Azt kell mondjam, ezen a meccsen küzdőszellemből jelesre vizsgáztak játékosaim</em>" - nyilatkozta Benczés Miklós, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a paksi döntetlen után.

"Azt kell mondjam, ezen a meccsen küzdőszellemből jelesre vizsgáztak játékosaim" - nyilatkozta Benczés Miklós, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a paksi döntetlen után.

Kis Károly (Paks): – Egygólos vezetésnél sokkal jobban kellett volna koncentrálni, hiszen emberelőnyben is játszottunk, és meg kellett volna szerezni a három pontot. Kétségtelen, hogy játszottunk már jobban is, ennek ellenére azt mondom, hogy nyerhettünk volna, főleg ha az olyan nagy lehetőséget, mint amilyen az első félidőben is adódott, kihasználjuk. Be kell rúgni a helyzeteket, és akkor az ilyen meccseket is meg lehet nyerni.

Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): – Véleményem szerint jól teljesítettünk, egy jó csapat otthonában nem kényszerültünk alárendelt szerepre, sőt a meccs nagy részében inkább a mi akartunk érvényesült. Sajnos, többször is át kellett szervezni a csapatot, gondolok itt Luque és Gal kiválására, de ezt jól megoldották a játékosok. Ebben a csapatban több van annál, mint amit ma mutatott, kis szerencsével akár fordíthattunk is volna, hiszen 1-1 után nekünk volt nagy lehetőségünk az újabb gól megszerzésére. Azt kell mondjam, ezen a meccsen küzdőszellemből jelesre vizsgáztak játékosaim.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 8. fordulójában Pakson vendégszerepelt a Diósgyőri VTK együttese vasárnap 16. A mérkőzésről élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!