Sport - Foci

2011.09.28. 15:59

DVSC-TEVA vs. DVTK: Telt ház és fergeteges hangulat várható

Debrecen - A listavezető Loki az újoncként remeklő DVTK-t fogadja vasárnap.

Debrecen - A listavezető Loki az újoncként remeklő DVTK-t fogadja vasárnap.

Garantáltan jó hangulatú rangadó vár a DVSC-TEVA együttesére vasárnap, amikor a negyedik helyezett Diósgyőr látogat a Nagyerdőre. A debreceniek az élről várják a bajnoki összecsapást, az újonc vendégek pedig – a Győr múlt heti legyőzésének köszönhetően – a negyedik helyen állnak.

A találkozó vélhetően telt ház előtt zajlik majd, hiszen mindkét tábor részéről óriási az érdeklődés délután négykor kezdődő meccs iránt.

Diósgyőri fociláz

A miskolci focilázat jól jellemzi, hogy a DVTK-szimpatizánsok számára hétfőn elküldött 800 vendégbelépőjegy mellett további 300 bilétát biztosít a debreceni klub, ami még így sem tudja kielégíteni az igényeket.

A legutóbbi, tavaly februári mérkőzéshez hasonlóan a vendégszektor melletti, úgynevezett biztonsági szektort is megkapják a DVTK szurkolói a Loki-stadionban, köszönhetően annak, hogy a két klub szurkolótábora között nincs ellenséges viszony, így a rendbontás esélye is minimálisnak mondható.

Így a diósgyőri fanatikusok tehát 1100-an a helyszínen szurkolhatnak Lippaiéknak.

A cívisvárosban is gyorsan fogynak a jegyek, tehát aki az Oláh Gábor utcán akarja megtekinteni a kilencven percet, annak sietni kell, mert elképzelhető, hogy a meccs napjára már nem marad beugró.

A DVSC-TEVA közleménye

A vasárnap rendezendő DVSC-TEVA vs. DVTK keleti rangadóra a jegyeket érdemes elővételben megvásárolni, mivel nagy az érdeklődés a mérkőzés iránt, a belépők jól fogynak, várhatóan ismét telt ház lesz – tudatta ifjabb Képíró János főrendező. A biztonsági szolgálat kéri a Loki szurkolóit, hogy a meccs napján időben érkezzenek, mert útlezárások, forgalomkorlátozások lesznek, a bejutás több időt vesz igénybe az alapos ruházat és csomagátvizsgálás miatt.

A két tábor hagyományosan jó kapcsolatot ápol egymással, ezért a debreceni klub kibővíti a biztonsági zónát, így még háromszáz jegyet biztosít a Diósgyőrnek.


Igazi keleti rangadóra kerül sor vasárnap Debrecenben, ahol a listavezető DVSC-TEVA a negyedik helyezett Diósgyőri VTK gárdáját fogadja. Ön szerint mi lesz a piros-fehér együttesek meccsének a végeredménye?

Miskolc – Már 9 órai nyitás előtt a Széchenyi utcáig ért a vasárnapi Debrecen – Diósgyőr meccs jegyeit megváltani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!