Sport - Foci

2011.09.28. 20:44

DVSC - DVTK: További 200 jegy a diósgyőrieknek

Kevésnek bizonyult a vasárnap 16 órakor kezdődő DVSC-TEVA - DVTK OTP Bank Liga mérkőzésre a vendégszurkolóknak felajánlott 1100 belépőjegy.

Kevésnek bizonyult a vasárnap 16 órakor kezdődő DVSC-TEVA - DVTK OTP Bank Liga mérkőzésre a vendégszurkolóknak felajánlott 1100 belépőjegy.

Az első körben, amikor a bérletesek vásárolhattak 453 jegy fogyott el kedden, szerdán pedig a fennmaradó kontingens talált rövid időn belül gazdára.

Azonban még így sem jutott minden érdeklődő belépőjegyhez, ezért további 200 jegyet ajánlott fel a rendező debreceni klub. Ezek a belépők a vasárnapi mérkőzés előtt, az Oláh Gábor utca stadion vendégpénztárában lesznek megvásárolhatók -adta hírül a DVTK hivatalos honlapja.

Csak azoknak jutott jegy, a Loki meccsre, akik a pénztárnyitásra ott voltak.

Debrecen – A listavezető Loki az újoncként remeklő DVTK-t fogadja vasárnap.

Igazi keleti rangadóra kerül sor vasárnap Debrecenben, ahol a listavezető DVSC-TEVA a negyedik helyezett Diósgyőri VTK gárdáját fogadja. Ön szerint mi lesz a piros-fehér együttesek meccsének a végeredménye.

A vasárnapi Debrecen – Diósgyőr rangadóra 2 nagy busz már megtelt.

Miskolc – Már 9 órai nyitás előtt a Széchenyi utcáig ért a vasárnapi Debrecen – Diósgyőr meccs jegyeit megváltani szándékozó drukkerek sora.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!