Sport - Foci

2010.10.19. 11:41

Vasárnap érkezik az NB I éllovasa Kazincbarcikára

<p>A július elején viharkárt szenvedett Bánrévéért jótékonykodik Kazincbarcikán a Videoton.</p>

A jég nem kímélte nyáron az észak-borsodi települést (sem), ahol óriási károkat okozott a szélsőséges időjárás. A fehérvári labdarúgó klub partner volt abban, hogy Kazincbarcikán játszanak egy jótékonysági mérkőzést, amelyre vasárnap, október 24-én 14.30-tól fog sor kerülni a Pete András stadionban. Segítette a meccs létrejöttét az is, hogy a Videoton erőssége, az immár 6-szoros válogatott középpályás, Elek Ákos éppen Bánrévéről származik, itt élnek szülei (az ő ingatlanjaik is megszenvedték a jégesőt), ráadásul éppen az NB II-es KBSC-től igazolt a VFC-hez 2008 nyarán.

Egy-egy félidőt

Amint azt Kádár Zsolt, a Kazincbarcikai SC vezetőedzője honlapunknak elmondta: köszönik a székesfehérváriaknak, dr. Mezey Györgynek azt, hogy ilyen példamutatóan álltak a kezdeményezés mellé. A „Vidi" különben egy nappal korábban, szombaton Kecskeméten játszik bajnokit és ezután elindulnak Barcikára, s az éjszakát már a város közelében töltik majd Alvesék. A piros-kékek a két vasárnapi félidőt két külön ellenfél ellen vívják: az elsőt az NB II-es KBSC-vel, a másodikat az NB III-as Putnokkal (hiszen Elek Ákos itt lett először igazolt labdarúgó, 1995-ben). A szünetben a nyertesek átvehetik a fiatal játékostól azt a két mezt, amit az egyik internetes oldalon ajánlott fel árverésre.

– Természetesen köszönjük a putnokiaknak is, hogy részt vállalnak ebben a nemes dologban – folytatta Kádár Zsolt. – A belépők egységesen 700 forintba kerülnek, erre az eseményre semmilyen bérlet nem lesz érvényes. Remélem, olyanok is eljönnek szurkolni, akikhez egyébként nem áll túl közel a labdarúgás. A teljes jegybevételt a bánrévei önkormányzat külön számláján helyezzük majd el.

ÉM-MI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!