Sport - Foci

2010.09.15. 20:43

Jótékonykodott az FTC Edelényben

<p>Jótékonysági mérkőzést játszott szerdán délután Edelényben a Ferencváros élvonalbeli labdarúgócsapata.</p>


BTE Edelény – Ferencváros 0-6 (0-2)
Edelény, 1200 néző. V.: Zám.

Edelény: Molnár M. – Hársasi, Barbarits, Gogolya, Konyha, Kótai F., Kecskeméti, Béres, Pavlánszki, Gáll B., Sikur. Cserék: Ihász, Köteles, Tóth G., Molnár G., Molnár D., Kótai N., Taraczközi. Edző: Göndör Béla.
Ferencváros: Mester – Fitos, Alves, Stockley, Kulcsár, Fülöp, Vass, Gárdos, Lipcsei, Abdi, Heinz. Cserék: Hermány, Jakimovski, Miljkovic, Nagy, Bölcsföldi, Pölöskey, Danquah, Morales, Veron, Labrado. Edző: Prukner László.

Gólszerző: Lipcsei, Gárdos, Morales, Labrado, Danquah, Miljkovic.

Göndör Béla: – Hihetetlen élmény volt Magyarország legnépszerűbb csapatát vendégül látni a mi kis csapatunknak, főként úgy, hogy több mint ezer embert tudtunk kiszolgálni egy kellemes futballdélutánon. A csapat vezetői és a játékosok olyan közvetlenségről és humánumról tettek tanubizonyságot, ami elismerésre méltó.
Prukner László: – Örülünk, hogy itt lehettünk, nagyon kellemes emberekkel találkoztunk, köszönjük a vendéglátást. Azt nagyon sajnáljuk, hogy a természet ilyen súlyos károkat okozott Edelényben; az árvíz károsultjainak szerencsésebb esztendőt kívánok magam és a klub nevében. Remélem, a futball, követe, eszköze lehet az emberek közötti segítségnyújtásnak a jövőben is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!