Sport - Foci

2010.04.30. 22:16

Összecsapás a Fradi-Újpest meccs után

<p>Budapest - Összecsaptak a rendőrök és a Ferencváros szurkolói az esti Fradi-Újpest focimeccs után Budapesten, az Albert Flórián Stadionnál. Egyelőre négy sérültről tudni, a rendőrség későbbre ígért részleteket.</p>

A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy a mérkõzés lefújása után a Ferencváros drukkereit kordonok mögött vezették a Népliget felé, néhányan azonban elkezdték rángatni a vasrácsokat. A rendõrök könnygázt vetettek be, késõbb pedig a vízágyút is használták a tömeg ellen. A szurkolókat végül kétfelé szorították ki, a Népliget, illetve a buszpályaudvar irányába.

Az Újpest szurkolóit - információink szerint - csak ezután vezették ki a stadionból, egybõl a külön metróhoz. A vendégdrukkerek már nem találkoztak a Fradi szurkolóival.

Sass Oszkár, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese egyelõre csak annyit tudott mondani, hogy a mérkõzés elõtti kisebb rendbontás közben - amikor szurkolók üvegekkel dobálóztak - négyen sérültek meg, köztük egy rendõr. A meccs utáni rendõri beavatkozásról késõbbre ígért részleteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!